Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El Born CC
© Irene FernándezEl Born CC

Descobriu les 'entranyes' dels principals museus de Barcelona!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Si sou habituals dels museus de la ciutat, aquesta notícia us agradarà. El pròxim dissabte 2 de desembre, alguns dels museus més importants de Barcelona mostraran, per primera vegada, les seves intimitats. Ens referim als magatzems, els tallers de restauració, les reserves o el treball que fan les persones que hi treballen des de la part més desconeguda dels museus. Una oportunitat increïble per fer una radiografia en profunditat dels museus de la ciutat, des de les 'entranyes'.

És una idea de la Direcció d’Història, Memòria, i Patrimoni de l’Institut de Cultura (ICUB), per tal de poder veure zones que normalment estan restringides a través de visites guiades per especialistes, documentalistes, conservadors i restauradors de museus importants de la ciutat.

In Museu, que és com es diu el projecte, vol "afavorir el coneixement de les diferents activitats professionals que es porten a terme en el si d’un museu, donar accés als espais restringits i informar de tot plegat per part de les persones implicades".

A continuació teniu el llistat de museus que s'han adherit a la proposta. Per poder participar en aquesta iniciativa heu de fer la reserva al web, o bé apropar-vos a les oficines de Tiquet Rambles, al Palau de la Virreina (la Rambla, 99) de dilluns a diumenge de 10 a 20.30 h.

Museu d’Història de Barcelona (MUHBA)
Centre de col·leccions del MUHBA
El Born, CCM
Reial Monestir Santa Maria de Pedralbes
Museu Frederic Marès
Museu del Disseny de Barcelona
Museu Etnològic de Barcelona
Museu de Cultures del Món
Castell de Montjuïc
Laboratori de Natura. Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Museu de la Música

Últimes notícies

    Publicitat