Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pol López
© Iván Moreno

Ets de cine o potser de teatre?

Escrit per
Pere Vall
Publicitat

Una pregunta imprescindible
Cada cop que entrevisto un actor (o actriu) hi ha una pregunta que no falla en el qüestionari: el teatre segueix essent important en la teva professió? Crec fermament en la intemporalitat de la pregunta i en la profunditat del seu contingut. Cada entrevistat té la seva visió del tema. I el resultat també depèn de l'edat de l'interpel·lat. Com a home de cinema amb tirada pel teatre (i ho sento, no puc seguir el ritme del 'boss' Andreu Gomila i d'altres especialistes en la matèria), m'agrada veure sobre els escenaris aquells intèrprets que ja conec de les pantalles. Com es mouen, com parlen, com miren. Si tot això ho fan... 'diferent'.

Greta d'aquí, Greta d'allà
En el moment d'escriure aquestes línies, encara no he tingut l'oportunitat (i el plaer) d'atansar-me fins a la sala Atrium per comprovar que el magnetisme de Greta Fernández a 'La propera pell' es manté (transformat, adaptat a un espai i un llenguatge diferents) a 'Amanda T', que ha escrit i dirigit Àlex Mañas.

Greta Fernández i Xavi Sàez, a Amanda T
Greta Fernández i Xavi Sàez, a 'Amanda T'

De les trinxeres a Menorca
Un dels motius per comprar un parell de butaques del Lliure Montjuïc va ser per admirar Lluís Marquès a 'In memoriam', en un registre molt més dramàtic que a l'assolellada comèdia menorquina 'Isla bonita', de Fernando Colomo.

Lluís Marquès a 'In Memoriam. La quinta del biberó'
Lluís Marquès a 'In Memoriam. La quinta del biberó'

Pol López i una superdotació actoral
Amb 'El curiós incident del gos a mitjanit' i amb 'Hamlet' va pujar, encara més, la meva consideració cap a Pol López, un actor que sempre cau de peu: al cine, a la dramàtica 'El camí més llarg per tornar a casa', o a la tele, regalant-nos paròdies gamberres d'esportistes d'elit a la secció 'Esports vintage' de 'Crackòvia', en tàndem amb un altre crac, Marc Rodríguez.

Pol López a 'Hamlet'
Pol López a 'Hamlet'

Últimes notícies

    Publicitat