Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
basar estiu 18

Roba, complements i cultura: 9 imprescindibles per vestir l'estiu 2018

El que cal per gaudir dels dies de platja

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Encetem la temporada de platges i piscines, pícnics l'aire lliure, vespres a la fresca i escapades expres. Però si aposteu pel remull necessitareu aliats per no desfer-vos al sol, ni desidratar-vos, ni avorrir-vos... Aquí una llista accessoris coloristes per gaudir de l'estació estival, aptes sigui quin sigui el vostre oasi de descans preferit.

Jugar a la sorra

Jugar a la sorra

Per què ens agrada? Hape és una marca alemanya especialitzada en joguines infantils i a l'estiu també tenen com a reclam els jocs de platja; a més de les pales i galledes tradicionals, hi ha objectes enginyosos per fer castells de sorra.

On el trobareu? A Abitare Kids (Gran Via, 620), i també a la Llibreria Alemanya Fabra (Aribau, 84).

 

 

El teu para-sol

El teu para-sol

Per què ens agrada? Per què les gorres Laser estan dissenyades a Barcelona, i perquè són un bon aliat per protegir-se de l'exposició solar, que tot i que ens agrada molt, pot resultar esgotadora.

On la trobareu? A la botiga del Raval (Doctor Dou, 2) i també a la seva web.

 

Publicitat
Si llegiu...

Si llegiu...

Per què ens agrada? Una bona cadira de platja és
així, clàssica i atemporal com el disseny a quatre mans de
Raw Color i Erik Stehmann per a la marca Weltevree. Està feta amb fusta holandesa i la combinació cromàtica s'inspira en els colors de l'horitzó.

 On la trobareu? A RoomService (Àngels, 16).

L'esperit de Jane

L'esperit de Jane

Per què ens agrada? L'univers de Bobo Choses és increïble. Els de Mataró celebren deu anys de trajectòria i ens segueixen seduint amb les seves propostes de teixits i talls agradables i estampats evocadors.  Ara reviuen l’esperit de Jane Godall en peces com aquest banyador, que té l’afegitó que és molt pop-art.

On el trobareu? Al web de Bobochoses.

Publicitat
Fruita que no s'enfonsa

Fruita que no s'enfonsa

Per què ens agrada? No hi ha res com un inflable per deixar-se bressolar per l'aigua fins a quedar arrugats com panses. Les propostes de Sunny Life arriben de lluny, des d'Austràlia, però tenen tant de color i suc que costa prescindir-ne. 

On la trobareu? A la web de Sunny Life.

 

Bons costums

Bons costums

Per què ens agrada? Som nostàlgics i ens agrada recorda aquells exercicis d'estiu que s'enllestien quatre dies abans de tornar a l'escola. Els enginyosos de Blackie Books fan que tinguem ganes de fer deures!

On el trobareu? A la Llibreria Lino (Gran Via, 700) i la web de Blackie Books.

Publicitat
Ben 'cool'

Ben 'cool'

Per què ens agrada? Per a les llargues jornades a l'aire lliure, sempre cal una nevera que refrigeri begudes, menjar, etc. La de Yeti ha estat pensada i és ideal per a esports d'aigua, però a la platja i la muntanya també fa el fet.

On la trobareu? A la web de Yeti.

Lupes de mango

Lupes de mango

Per què ens agraden? La ciutat s'ha convertit en un dels epicentres de disseny d'ulleres i d'entre les noves marques, destaca Gigi Barcelona. Penseu que unes muntures clàssiques amb colors atrevits i frescos sempre funcionen.

On les trobareu? A la web de Gigi Barcelona.

 

Publicitat
Catifa màgica

Catifa màgica

Per què ens agrada? La tovallola és un dels productes de Pendleton. La marca d’Oregon, amb més de 100 anys d’història, recupera la iconografia i els colors tradicionals dels natius americans. És com un llenç suau per viatjar a territoris desconeguts.

On la trobareu? Al web de Pendleton.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat