Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mecal 2023

  • Cine, Animació
Mecal
Foto: Mecal (@mecalbcn)
Publicitat

Time Out diu

25a edició del Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona

Conegut com un dels certàmens de curtmetratges referents a Barcelona, aquesta estiu se celebra la 25a edició del Festival Internacional de Curtmetratges i Animació Mecal 2023, del 29 de juny al 9 de juliol. 

Durant onze dies, es projectaran curtmetratges dividits en tres categories: animació, ficció i documental. La primera setmana, del dijous 29 de juny al diumenge 2 de juliol, està dedicada a l'animació. La segona, dedicada al gènere de ficció, té lloc del 3 al 7 de juliol. I el cap de setmana del 7 al 9 de juliol el gènere protagonista serà un que sovint s'infravalora quan es parla de curts: el documental.

Tot això amb activitats paral·leles que no són un afegit sinó una part igualment important d'aquest festival de referència que inclou curts seleccionats a altres festivals com Cannes o la Berlinale. Hi haurà tallers, trobades de coaching amb creadors audiovisuals i sessions de DJs cada nit abans de l’inici de les projeccions. 

Totes les projeccions tindran lloc a l'Hotel Acta Voraport i al Museu Can Framis, portant el Festival als seus orígens amb projeccions a l'aire lliure. Totes les projeccions i activitats dins el festival seran d'entrada gratuïta

Núria Sanz Megías
Escrit per
Núria Sanz Megías

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà