Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mecal 2022

  • Cine, Animació
Mecal
Foto: Mecal (@mecalbcn)
Publicitat

Time Out diu

24a edició del Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona

Conegut com un dels certàmens de curtmetratges referents a Barcelona, aquesta primavera se celebra la 24a edició del Festival Internacional de Curtmetratges i Animació Mecal 2022, del 24 de març a l'11 d'abril.

El festival es desenvoluparà al llarg de tres setmanes on es projectaran curtmetratges dividits en tres categories: animació, ficció i documental. La primera setmana, del 24 al 27 de març, està dedicada a l'animació i té lloc a l'Institut français de Barcelona. La segona, dedicada al gènere de ficció, té lloc del 31 de març al 3 d'abril també a l'Institut français. I la tercera i última setmana, del 7 a l'11 d'abril, se centra en un gènere en auge: el documental, amb projeccions al MACBA, i al Pati Manning per celebrar-hi les activitats paral·leles. Hi ha disponibles entrades de dia, per 5 €, però si teniu planejat assistir-hi cada dia, hi ha un abonament de 15 € (en lloc de 25 €, fins al 24 de febrer) que permet l'accés a tots els dies del festival. 

En paral·lel, organitzen un taller d'animació per a professors, el 26 de març d'11 a 14 h, a l'Institut français, on Mario Torrecillas explicarà el seu projecte audiovisual 'Pequeños Dibujos Animados', per conèixer a través del cinema i l'animació com crear curtmetratges col·lectius i fomentar la creativitat i reflexió dels nens a través de la música i l'animació. El taller de Torrecillas dona a conèixer les bases tècniques utilitzades per l'artista i com posar-les en pràctica. Per assistir-hi, cal fer una inscripció prèvia al taller a la pàgina web del festival. 

Pels impacients que no puguin esperar fins al març, els pròxims divendres 25 de febrer i 4 i 11 de març se celebra el Pre Mecal, l'avantsala del Festival. Una trobada per escalfar motors al club Mau Mau Underground, epicentre de la cultura urbana. Amb l'entrada, de 4 €, s'hi pot assistir a les tres sessions programades pels amants de la música i l'audiovisual per mostrar els últims videoclips, mostres de publicitat i vídeos temàtics que canviaran a cada sessió.

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà