Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sala Montjuïc
Sala Montjuïc

Sala Montjuïc 2019: tota la programació

Del 28 de juny al 2 d'agost arriba una nova edició d'aquest festival del cinema a la fresca al Castell de Montjuïc

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Què seria de l'estiu barceloní sense les nits de cinema a la fresca als jardins del Castell de Montjuïc? Si encara no heu viscut l'experiència, ja feu tard! Del 28 de juny al 2 d'agost us esperen 16 nits amb el millor cinema en VOSE –clàssics imperdibles, films premiats als darrers festivals, animació, documental...–, música en directe que anirà des del rock al jazz passant pel funky i el blues, i curtmetratges nacionals dirigits per dones. La programació d'enguany inclou quatre Nits Grec especials, i la sessió final serà sorpresa, ja que el títol de la pel·lícula no se sabrà fins a l'últim moment. 

A més de comprar l'entrada que us dona dret a veure la pel·lícula, també podeu llogar una gandula per 3 euros, gaudir d'un eco-pícnic (11 €) o comprar un paquet que inclou una visita al Castell de Montjuïc i l'entrada per veure la pel·li. (11,50 €).

La imatge de la Sala Montjuïc d'aquest any és especial. La protagonista de l'anunci i de tota la publicitat és la Núria Rius, una dona de 83 anys que ha vist totes les sessions de totes les edicions, 222 pel·lícules! I això es mereixia un gran homenatge. Si voleu ser com ella, comenceu amb els films d'aquest any. Aquí teniu tota la programació!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat