Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Entre dos aguas
Entre dos aguas

Pantalla Barcelona 2019: Cinema gratis i a la fresca

El cicle presenta una edició d'estiu amb projeccions de cinema a diversos centres cívics i amb sessions de DJ's

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

El cinema d'estiu que més ens agrada és el que no té sostre ni parets. I així és l'edició d'estiu de Pantalla Barcelona; una iniciativa de l'Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Comission, que vol promoure la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania. Per aconseguir-ho, tria els espais més comunitaris de la ciutat: els centres cívics.

Les pel·lícules i documentals que es projecten aquest estiu –entre el 6 de juny i el 23 de juliol– són el documental 'Petitet' de Carles Bosch, la premiada 'Entre dos aguas' d’Isaki Lacuesta, 'El fotógrafo de Mauthausen' de Mar Targarona, 'Les distàncies' d’Elena Trapé, 'La sombra de la ley' de Dani de la Torre, 'Jurassic World: El reino caído' de J.A. Bayona, 'Superlópez' de Javier Ruiz Caldera i 'Black is Beltza' de Fermín Muguruza.

Aquest cinema de barri i a la fresca s'acompanya de 40 minuts de música prèvia a la projecció de cada pel·lícula, a càrrec del DJ Riki Undersounds i de Wagner Pa. 

NO T'HO PERDIS: Les estrenes de cine de la setmana

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat