Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Idees per comprar una bici o renovar-la
Monsieur Vélo1/11
Abans que la comprés Yamaha, Motobecane feia joies com aquesta que Monsieur Vélo s'ha encarregat de reparar i posar al dia. Preu: 350 euros.      
Bamboocycles2/11
Aquesta no és una 'fixie' qualsevol; les de Bamboocycles, fetes amb una barreja de fibra de carboni i bambú, són lleugeres i han guanyat premis de disseny. Les munten (i venen) a Bicious. Preu: 1260 €.      
ORI M83/11
Les bicicletes plegables ORI són aptes per a asfalt i muntanya, per a forçuts i escanyolits. En trobareu a Bike It. Preu: 890 euros.        
Brompton lleugera4/11
És subtil i provocadora com les Brompton, però va un pas més enllà de les mítiques plegables. No us perdeu aquesta obra d'enginyeria en titani i fibra de carboni que pesa 6.660 grams, dissenyada per Milian Prats i Cap Problema Bicicletes. Preu: 6666 €.        
Punys Paloma 135/11
Són punys de pell i els fan al gust del client a l'estudi Paloma 13, on també elaboren de forma artesanal cistelles per a bicicletes. Preu: a partir de 20 euros.         
Timbres retro6/11
Entre bicicletes italianes de passeig que atresoren a Barcelona Folding Bike, trobem la flor, un timbre en tons blaus que combina amb els ferros de línies més clàssica. Preu: fins a 12 euros.        
Bossa A mà7/11
El vostre amor al ganxet s'ha de notar fins i tot quan aneu sobre rodes? Feu-vos amb una de les bosses d'A mà, un disseny de l'arquitecta Carolina Pozzi. Preu: 32 euros.        
Thrones Speed Demon8/11
La marca britànica Thrones signa l'Speed Demon, un seient d'allò més esportiu per a conductors temeraris. El trobareu a My Beautiful Parking. Preu: 100 euros.        
Casc Carrera9/11
El casc compacte i afavoridor existeu. Demaneu per l'invent plegable de la firma Carrera, que a més d'ulleres també dissenya cascos de bicicleta. El trobareu a My Beautiful Parking. Preu: 80 euros.        
Alforges Ramonas10/11
Per vestir la bicicleta no hi ha lloc més indicat: a Ramonas Barcelona trobareu tot el que cal per circular, també alforges a conjunt amb el vostre seient tacat de flors... Preu: 62 euros.        
Cistella Brooks11/11
La casa Brooks és tot un referent dels complements per a bicicletes. No només fan seients bonics, també ens tempten les cistelles. Preu: 125 euros.        

Idees per comprar una bici o renovar-la

Propostes per als que volen estrenar bicicleta i una selecció de complements i accessoris per vestir el vostre vehicle

Advertising

També t'agradarà

Botigues de bicicletes

Esports

Per sortir a pedalar cal una bona bicicleta. Us expliquem tots els secrets El més vist Els actors i les actrius catalans més sexis Descobreix quins són els intèrprets més guapos del país El blog de teatre Brutus Per Andreu Gomila La cartellera de Barcelona El més vist 10 edificis d'arquitectura singular Els edificis que han marcat tendència entre els arquitectes de tot el món Barcelona és un aparador arquitectònic inacabable. Tota la ciutat, des de la cantonada més insignificant, dibuixa un mapa de 2.000 anys de problemes i solucions. La història de Barcelona es llegeix a cada rajola: des del modernisme de la burgesia opulent fins al barraquisme del Carmel, dels nínxols on s'adotzenava la classe treballadora fins a les grans infraestructures faraòniques. Perquè, contra la voracitat del totxo pel totxo i la tendència, tan catalana, de tapar els problemes amb formigó, a Barcelona sempre hi ha hagut moviments a contracorrent, com el GATCPAC, arquitectes preocupats per obrir horitzons, per repensar la ciutat i reformar-la des d'un urbanisme integrador. Hem volgut fixar-nos en petits edificis on s'hi han fet grans revolucions. I per fer-ho, hem parlat amb arquitectes joves (Carles Enrich, David Bravo i el col·lectiu MAIO) que han seleccionat deu intervencions intel·ligents que han fet de la ciutat un lloc millor. No són els edificis més famosos, ni els més sorprenents, ni estan signats per cap estrella de rock. Hi ha exemples de reutilització d'espais, d'adequació i nous usos a f

Bogeria per les sabates

Botigues Sabates

RooM Maria Roch i Anaid Cano comparteixen RooM, un espai molt ben vestit on trobareu la roba de seda de la primera i les sabates de la segona (sota la marca Anaid Kupuri). Aquest estiu Anaid Kupuri signa la col·lecció Caleidoscopic; sense perdre de vista les influències retrofolk, barreja disseny i cmoditat, ja siguin en les sandàlies més planes, sobre talons o, esclar, plataformes de fusta. About Arianne Darrere About Arianne s'hi amaga Ariadna Guirado, dissenyadora de moda que després d'un viatge a Londres va decidir convertir-se en dissenyadora de calçat. Coherència, continuïtat, atemporalitat. Són alguns adjectius que servirien per definir les col·leccions de l’Ariadna. El seu estil és sobri, però també femení. Les sabates tenen caràcter. Parlen un altre llenguatge. Tenen un rerefons clàssic, però són modernes. Es fabriquen a Elda, on encara ara es fan molts processos artesanalment. Aquest és el valor afegit d’unes About, com els hi diu l’Ariadna. Sabates de qualitat, que passen per moltes mans abans d’arribar als vostres peus. Tot un luxe. Nu Sabates El calçat atemporal, fet a mà, amb pells italianes i d'origen californià de la firma Cydwoq omple la botiga Nu Shoes. En veure les sabates de Rafi Balouzian a Nova York va començar a gestar-se la idea de la sabateria del Born, on també hi ha lloc per marques que aposten per les maneres tradicionals i les formes contemporànies, com Deux Souliers. Caboclo Caboclo és artesania indígena de l'Amazones, sabates produïdes artesanal

Advertising

Botigues amb encant

Botigues

Una llista amb els 20 llocs més especials per anar de compres a Barcelona Botigues per tipus Roba de dona Sayan Un bonic local de Sant Gervasi –on conviuen parets blanques i de maó amb terres de fusta i rajola hidràulica- és la base d’operacions de Sayan. La influència balinesa és innegable: abunden les sedes, els brodats i també el color, només cal fixar-se en l’expositor de fulards que hi ha a l'entrada. A la botiga quasi tot el gènere porta l’etiqueta Sayan: està dissenyat per la Soledad i una bona part es fabrica a Indonèsia. El punt fort és la col·lecció de roba, de tall urbà i pràctica i amb un clar sabor exòtic. On Land L’Elena Castaudi i en Michele Gilli formen un tàndem imbatible al capdavant d’On Land, una botiga multimarca d’on homes i dones sortiran satisfets. Elles, amb les propostes de joves creadores barcelonines com Name i Who. I ells, amb opcions tan interessants com Josep Abril, On Land i Gorni Kramer, les dues darreres dissenyades pels propietaris de la botiga. Vestits d’home, camises, samarretes i pantalons d’estil casual que us serviran per fer fons d’armari sense perdre de vista les tendències. –L.B. Misha Diuen que al pot petit hi ha la millor confitura. En el cas de Misha, aquesta dita popular l’encerta. La botiga no és petita, és minúscula. I la roba i els accessoris estan escollits amb criteri i personalitat. Al darrera hi ha l’Alessandra Salvatori, de pare italià i mare catalana, traductora de professió, però apassionada de la roba. El secret de Mis

Per arrencar a córrer

Esports Classes d'exercicis

5 rutes per iniciar-vos al 'running' per Barcelona El més vist 10 edificis d'arquitectura singular Els edificis que han marcat tendència entre els arquitectes de tot el món Barcelona és un aparador arquitectònic inacabable. Tota la ciutat, des de la cantonada més insignificant, dibuixa un mapa de 2.000 anys de problemes i solucions. La història de Barcelona es llegeix a cada rajola: des del modernisme de la burgesia opulent fins al barraquisme del Carmel, dels nínxols on s'adotzenava la classe treballadora fins a les grans infraestructures faraòniques. Perquè, contra la voracitat del totxo pel totxo i la tendència, tan catalana, de tapar els problemes amb formigó, a Barcelona sempre hi ha hagut moviments a contracorrent, com el GATCPAC, arquitectes preocupats per obrir horitzons, per repensar la ciutat i reformar-la des d'un urbanisme integrador. Hem volgut fixar-nos en petits edificis on s'hi han fet grans revolucions. I per fer-ho, hem parlat amb arquitectes joves (Carles Enrich, David Bravo i el col·lectiu MAIO) que han seleccionat deu intervencions intel·ligents que han fet de la ciutat un lloc millor. No són els edificis més famosos, ni els més sorprenents, ni estan signats per cap estrella de rock. Hi ha exemples de reutilització d'espais, d'adequació i nous usos a fàbriques centenàries. El reciclatge i la conservació de la memòria arquitectònica és tendència arreu del món, però això de preservar aquí ha provocat al·lèrgia molts anys. També destaquem edificis clàssics q

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising