Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 5 llocs on fer una classe de ioga diferent a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Coast ioga

5 llocs on fer una classe de ioga diferent a Barcelona

Sessions de ioga en ubicacions especials

Per Meritxell Prados (Lymbus)
Advertising

El ioga és una pràctica que cada cop convenç més gent a Barcelona. Les seves possibilitats són gairebé infinites i en la seva pràctica és important introduir variacions que us motivin a anar més lluny i trencar amb la rutina. Per això us oferim noves perspectives per poder practicar ioga i fer-ho amb una mirada diferent al vostre entorn, alhora que aprofiteu l'ocasió per conèixer gent nova. Som-hi!

NO T'HO PERDIS: Ioga per a tots els gustos

Teatre Grec
© Flickr

Ioga al Teatre Grec

Al teatre Grec potser heu gaudit dels Manel en directe o heu vist l’última obra d’Oriol Broggi. Impressiona, oi? L’espai és de traca i respira història pels quatre cantons. Ara, el Grec no només és escenari de música o teatre, s’hi poden fer moltes més coses. La primera? Passejar-hi. La millor? Ioga! Yogamor.org organitza sessions de ioga als Jardins del Teatre Grec. Quan? Cada diumenge! Són sessions de rocket ioga, una pràctica dinàmica que ve de l’ashtanga ioga amb variacions per tots els nivells. Algun cop, fareu assanes acompanyats de música en viu i tot per només 10 euros!

 

Ioga a la platja

Ioga a la platja

El primer cop que feu una salutació al sol a la platja, probablement notareu que us costa molt més que sobre el terra que us acompanya en qualsevol classe de ioga. La sorra és més irregular! Vaja, serà un 2x1 perquè treballareu de forma més intensa musculatura, estabilitat o equilibri. També, gràcies al sol sumareu vitamina D i, acabada la sessió, us podreu donar el gust de recuperar l’alè i oblidar la calor remullant-vos en l’aigua salada. En podreu fer guiats per Espai de Mar, amb Happy Soul Yoga o amb Yoga on the Beach.

 

Advertising
Petit Palace Boqueria Garden
Booking.com

Ioga a un hotel

A un hotel... i a un jardí gairebé secret. El Petit Palace Boqueria Garden Hotel amaga un jardí interior que és un espai únic al centre de Barcelona, ple d’arbres centenaris d’Amèrica i Àsia. Els amics de YOMU organitzen unes sessions úniques on ioga i violoncel es troben i es combinen perquè puguem fer assanes amb música en directe. Creat per la Lucy Beckwith i el Pepe Arias, són classes molt especials on el so del violoncel i dels ritmes que genera Arias amplifiquen la pràctica. Podreu practicar amb ells a diferents ubicacions però una de les que té més encant és, sens dubte, la del jardí d’un hotel ubicat a tocar de la Boqueria.

 

Passejada Pantà de Vallvidrera
© Iván Moreno

Ioga a Collserola

Naomad és la suma de caminar, ioga i menjar. Creen moments especials a espais a l’aire lliure on practiquen ioga i gaudeixen de la natura. Buscant ubicacions tranquil·les on fer ioga, van descobrir el Parc Natural de Collserola i, ara, habitualment organitzen sessions especials on el punt de trobada és el Baixador de Vallvidrera. Un cop allà, tot comença amb un passeig; segueix amb ioga; continua amb una nova passejada i acaba amb un pica-pica energètic i saludable. Caminar es fa sempre en silenci, per connectar amb el nostre jo interior i amb la natura. A l’estiu programen l’activitat al vespre així que el sopar serà ja sota les estrelles!

 

Advertising
Parc de Diagonal Mar

Ioga al parc del Poblenou

La Ciutadella ens encanta però Barcelona és molt gran i hi ha altres parcs que també mereixen ser reivindicats. Com quins? Així d’entrada se’ns acudeix un dels més nous: el de Diagonal Mar. Modern, amb uns braços de formigó que són com onades, s’hi respira pau i tranquil·litat. Hi descobrireu un llac i és precisament al costat on s’ubiquen les sessions de l’Alejandra: una hora i mitja de vinyasa ioga, començant amb una meditació seguida d’una pràctica dinàmica i uns minuts de relaxació restaurativa.

 

Recomanat

    També t'agradarà

      També t'agradarà

        Advertising