Tennis Vall Parc
Vall Parc

9 llocs on llogar una pista de tennis a bon preu

Primer un servei potent, després de drive, de revés, ara una deixada, un globus i així per sumar 15, 30, 40 i el set per emportar­vos el partit

Publicitat

Tant si heu mamat tennis des de petits com si l’acabeu de descobrir o només el veieu de reüll quan passegeu pel village del Godó... us recollim les millors opcions per agafar la raqueta sense deixar-­vos el sou del mes: a Barcelona també és possible llogar una pista per hores!

Club de Tennis Vall Parc

Envoltat de natura i amb unes vistes panoràmiques de Barcelona... úniques. Poseu­-vos el pitet! El Club de Tennis Vall Parc (Arrabassada, 107) és un dels clubs esportius de la ciutat amb més pistes de tennis. Són 11 de terra batuda on jugar fins que el cos us digui prou. I com reserven pista els no socis? A través d’aquesta pàgina web. Trieu la franja que us vagi millor, des de les 8 fins les 23 h. Els preus van des dels 10 fins els 29 euros, segons l’hora i el dia que trieu. A més, també tenen 7 pistes de pàdel exteriors i 4 indoor, restaurant, gimnàs i piscina!

Tennis Meridiana

Tennis a la Meridiana? Doncs sí! Amagades enmig d’una illa de cases i ben a prop d’una de les vies més transitades, trobareu 6 pistes de gespa artificial! És el Tennis Meridiana (Ignasi de Ros, 26) I el preu? Sempre el mateix, sigui l’hora que sigui: 18 euros + iva. Fet! Gairebé al costat de Fabra i Puig, si voleu jugar­-hi només heu de trucar al 93 408 76 69 i demanar torn! L’última pista que donen és a les deu de la nit. Punt, set i partit!

Publicitat

Esports UB

Enyoreu la vostra època universitària? Ja ho diuen, són els millors anys de la nostra vida! Per tornar­-vos a sentir més a prop d’aquells dies res millor que deixar­-vos caure per la UB, oi? Poseu­-vos el xandall i deixeu els apunts a casa i descobriu les sis pistes de terra batuda d’aquesta zona universitària. Els preus, en la línia de la resta d’equipaments: 10 euros l’hora per persona! I la reserva? A través de la secretaria virtual d’Esports UB.

Tennis Vall Hebrón

Visca els equipaments municipals! I més, si encara s’hi olora la flama olímpica. Poseu-­vos les vostres millors gales perquè aquestes pistes van ser escenari de les finals durant els Jocs Olímpics de Barcelona 92. Al Tennis Vall Hebrón (Passeig de la Vall d’Hebrón, 178) tenen –atenció!-­ 24 pistes de tennis! Si voleu jugar en greenset –pista dura­ us costarà 17 euros l'hora però si preferiu practicar el drive en terra batuda, el preu és de 18 euros. Ah, això sí, dissabtes, diumenges i festius en horari d’estiu, a partir de les 15 h el partidet encara surt més bé de preu: 13,50! Som­-hi!

Publicitat

Reial Societat de Tennis Pompeia

És una perla per descobrir. El Tennis Pompeia (c/ de la Foixarda, 2) és troba en un raconet de Montjuïc, envoltat d’arbres i amb unes vistes d’escàndol. El millor, però, és el seu ambient familiar, gens estirat i el seu encant. Com encara no sou socis, el millor és que us hi acosteu els dissabtes i diumenges a partir de les dues o a primera hora del matí. Si ho feu entre setmana, la millor hora és entre dues i cinc perquè, evidentment, els membres tenen preferència. El lloguer surt a 17,26 l’hora, vaja, poc més de vuit per cap!

Club Esportiu Hispano Francès

Fundat per un grup d’amics espanyols i francesos –d’aquí el nom­- i, situat a un dels sostres de Barcelona, és com un oasi enmig de la ciutat. Just al costat de l’escultura d'‘Els mistos’ i ben a prop de Mundet, al Club Esportiu Hispano Francès (Jorge Manrique, 15) hi ha 10 pistes de terra batuda que són de pel·lícula i que conviuen amb altres de pàdel, una piscina descoberta o un camp de futbol sala. Aquí deixeu­-vos-­hi caure si sou tennistes de cap de setmana. Deixen llogar terreny de joc els dissabtes i diumenges a partir de les 3 a un preu que és una ganga: 9 euros!

Publicitat
  • Esports
  • Sants - Montjuïc
Club de Natació Montjuïc
Club de Natació Montjuïc

Montjuïc és la muntanya perfecta per fugir quan necessitem oblidar­-nos de l’estrès i el trànsit de la ciutat. A prop però allunyada del soroll urbà. I sí, també s’hi pot agafar la raqueta i fer un bon partidet de tennis a bon preu. El Club Natació Montjuïc (Segura, s/n) compta amb més de 7 hectàrees, vaja que és immens, i entre piscines, gimnàs, golf, petanca i demés, també té espai per acollir 10 pistes de tennis. Surt a 18 l’hora i, normalment, en trobareu de disponibles sense massa problemes.

Complex Esportiu Tennis Hospitalet

Hola ciutat veïna! L’Hospi és a menys d’un cop de cotxe, a un parell de parades de metro! No hi ha excusa, barcelonins, si encara no ho heu fet, descobriu­-la! I si us agrada el tennis, raó de més. Al Complex Esportiu Tennis Hospitalet són... 18 les pistes de terra batuda que us ajudaran a saciar la vostra gana. L’aventura tennística en territori veí costa 20 l’hora. Agafeu bossa i raqueta i presenteu­-vos al club. A priori, tindreu pista segur.

Publicitat

Parc de la Trinitat Vella

És gratis eh! Gratis! De debò? Sí, a tennis també podeu jugar sense gastar­-vos ni un duro! Al Parc de la Trinitat Vella (Passeig de Santa Coloma, 60) trobareu dues pistes on fer el vostre Federer­-Nadal particular. Potser no estan en tan bon estat com les d’alguns dels clubs de renom de Barcelona però, gent, us ho repetim, és gratis.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat