Bowling, bitlles, bolera

Bowlings de Barcelona: els millors llocs per jugar a bitlles

Descobreix els llocs ideals de la ciutat on jugar a bitlles i passar una bona tarda amb bona companyia

Publicitat

Si se t'han esgotat les idees sobre què fer un dia per Barcelona i t'has cansat de jugar sempre als mateixos esports, o de sortir a córrer per la ciutat, no dubtis a consultar aquest recull d'alguns bowlings de la ciutat! Per jugar-hi i divertir-vos no cal que sigueu cracs. De fet, fins i tot, amb un pèl de sort encara fareu un strike que no sabreu ni com explicar! Al final de la pista 10 bitlles. A la mà, una bola una mica pesada amb tres forats perquè hi fiqueu els dits. Juguem? Posar-se les sabates, seure amb els amics i comentar cada jugada, veure com evoluciona la partida en pantalla... A qualsevol dels bowlings de Barcelona podreu passar la tarda en grup i jugant per poc més cinc euros.

No t'ho perdis!: 10 llocs de Barcelona on fer esport a l'aire lliure

  • Esports
  • Les Corts
Bowling Pedralbes
Bowling Pedralbes

Has jugat mai a bitlles a un bowling de Barcelona? Al Bowling Pedralbes trobareu 14 pistes on buscar l’strike dels vostres somnis. Amb preus molt assequibles, podreu passar una tarda diferent amb amistats, calçar sabates especials de bowling i descobrir si sou més de bola de 4 kg o de 8. Si hi ha cua per jugar, teniu bar-restaurant, màquines recreatives i billars on escalfar el canell.

  • Què fer
  • Activitats curioses

Un dels bowlings de Barcelona més destacats és el bowling Ilusiona Space que es troba al Centre Comercial Gran Via. En aquest espai ideal per anar a passar una tarda amb els amics i amigues, hi podem trobar, a part d'un bowling americà per a totes les edats amb 10 pistes, un parc infantil de 300 m² per a infants de 4 a 12 anys, nombroses màquines d'oci interactiu, amb simuladors i fins a realitat virtual i un espai de bar-restaurant

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat