Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Esport als Centres Cívic
© Brandon Pereira

Esports a bon preu als Centres Cívics de Barcelona

Des de cursos de running o marxa nòrdica fins a tot tipus de tallers de dansa i ioga a Barcelona

Escrit per
Víctor Martí
Publicitat

Visquis on visquis, treballis on treballis a Barcelona tens un centre cívic a tir de pedra. Activitats culturals, gastronòmiques i també esportives repartides entre els 52 centres que hi ha en els 10 districtes de la ciutat (aquí podreu veure totes les activitats setmanals dels Centres Cívics), i tot a un preu apte per a totes les butxaques. Des de cursos de 'running' o marxa nòrdica fins a tot tipus de tallers de dansa i ioga. Us proposem diferents alternatives sense que acabeu amb les carteres foradades.

I si encara voleu estalviar més diners, visiteu Barcelona Gratis, pàgina amb totes les activitats gratuïtes de la ciutat.

'Running' en bona companyia

'Running' en bona companyia

Sabem que, sovint, córrer sol fa molta mandra, especialment quan comences. No us enganyarem: els inicis en la febre del 'running' sempre són complicats, però no esteu sols. Als centres cívics de la Casa del Rellotge, Can Déu, Can Basté i Vila Urània ofereixen cursos d'iniciació. A La Cadena cada dilluns han fet un pas més i s'endinsen en un concepte pels noctàmbuls: el 'running night'. El preu d'aquests cursos trimestrals es mouen en una forquilla ampla que va dels 38,5 euros als 75 euros.

Ioga per donar i per vendre

Ioga per donar i per vendre

Us proposem un joc. Aneu al buscador d'activitats dels centres cívics de Barcelona, busqueu la paraula "ioga" i compteu la xifra de cursos trimestrals que s'ofereixen. Us donem una pista: n'hi ha moltíssims. Cursos d'iniciació a granel, però també alternatives interessants com el ioga amb nadons als centres cívics de Navas i Besòs. Pels més veterans al Centre Cívic del Guinardó organitzen un curs de ioga per a gent gran, mentre que els més atrevits podeu tastar les tècniques revitalitzadores del ioga dinàmic que es realitza a La Sagrera. En general, es fan dues sessions setmanals a un preu mitjà d'uns 50 euros al trimestre.

Publicitat
Ballem?

Ballem?

Diuen els que en saben que Barcelona és una de les capitals europees del swing. Vist el llistat de cursos que ofereixen els centres cívics podem dir que és una de les capitals de la dansa en general. Entre les activitats més interessants us proposem el curs en Ballet Training que s’imparteix a la Teixonera o les classes de Gymdance de Can Castelló. Pels més exòtics, també podeu iniciar-vos al món dels balls caribenys amb el taller que proposa la Casa Elizalde, mentre que els més cosmopolites de la Barceloneta us proposem endinsar-vos en el món de la dansa contemporània.

Cursos d'skate a cost zero

Cursos d'skate a cost zero

Sou dels que a finals dels 90 us veu comprar un skate i ara el tens oblidat en un racó de casa? Primer traieu la pols i engreixeu les rodes i els coixinets per anar fins a l'skate park de Baró del Viver i aprendre aquells trucs que sempre havies recreat jugant al Tony Hawk de la Playstation. El taller es realitza els dimarts i dijous del primer trimestre entre les 18.00 i les 20.00. Una altra alternativa pels amants de les dues rodes la trobareu a Sarrià, on cada dissabte s'organitzen trobades a la pista dels Jardins de la Vil·la Cecília. I el preu? Zero euros.

Publicitat
Stop agulletes

Stop agulletes

I després d'una sessió de ioga, dues hores ballant, cinc kilòmetres de running nocturn i alguna caiguda sobre quatre rodes, potser haureu de posar el vostre cos a lloc. En els centres cívics de Barcelona hi ha diferents alternatives per acabar amb les agulletes. Al Sortidor organitzen una classe setmanal dedicada a tonificar el glutis, els abdominals i les cames. A La Sagrera també podeu millorar tècniques corporals per corregir postures, augmentar la flexibilitat i superar possibles molèsties musculars.

 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat