1. La fraternitat-Barceloneta
  ©Tatiana Rojas
 2. Biblioteca La Barceloneta-La Fraternitat
  Foto: Xarxa de Biblioteques Municipals de Barcelona
 3. Biblioteca La Barceloneta-La Fraternitat
  Foto: Xarxa de Biblioteques Municipals de Barcelona
 4. Biblioteca La Barceloneta-La Fraternitat
  Foto: Xarxa de Biblioteques Municipals de Barcelona
 • Llocs d'interès | Biblioteques, arxius i fundacions
 • La Barceloneta

Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat

La Biblioteca La Barceloneta-La Fraternitat està especialitzada en restauració i hoteleria, encara que també destaca en àmbits com la dansa contemporània

Publicitat

Time Out diu

D'entrada és un edifici amb estil modernista, molt vistós. Els seus 100 anys tenen història. Va néixer com una cooperativa obrera i amb el pas del temps es va convertir en biblioteca, el 2001. Compta amb quatre plantes i pujar una per una fa que et sentis en un laberint envoltat de parets grogues. La seva especialitat és la restauració i hostaleria, però això no vol dir que sigui de cuina, sinó llibres enfocats més a l'àmbit professional. És petita, atractiva i de barri, a més, un punt a favor afegit és que és a prop de la platja. Sens dubte, una de les biblioteques de Barcelona que no us podeu perdre.

Quin horari té la biblioteca?

L'accés a la biblioteca és completament gratuït i obre les portes els dilluns, dimecres i divendres de 15 a 20 h, els dimarts de 9.30 a 13.30 i de 15 a 20 h, i els dijous de 9.30 a 20 h. Tot i que del 25 de setembre al 23 de juny també obre els dissabtes de 10 a 14 h.

En què es diferencia d'altres biblioteques?

A banda d'estar especialitzada en restauració i hoteleria, amb una gran col·lecció de llibres i documents relacionats amb el sector, també té especialització temàtica en altres àmbits com la dansa contemporània, la literatura marina per a nens i nenes i gaudeix d'una col·lecció local molt àmplia sobre la Barceloneta.

Quines activitats i programes ofereix?

A banda dels serveis comuns que comparteix amb totes les altres biblioteques públiques de la ciutat, també organitza i promou tallers, projectes i programes relacionats amb el foment de la lectura en centres educatius, la inserció laboral per a joves i al comerç local, participació amb artistes locals i usuaris de la biblioteca, alfabetització digital per a col·lectius en risc informacional o d'envelliment actiu als casals de gent gran, entre d'altres.

Detalls

Adreça
10, Felícia Fuster i Viladecans, 8
Barcelona
08003
Transport
Barceloneta (M: L4)
Horaris
dl. dc. i dv., de 15.30 a 20.30 hdt., de 10 a 14 i de 15.30 a 20.30 hdj., de 10 a 20.30 hds., de 10 a 14 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà