Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Centre Cívic Pati Llimona

  • Llocs d'interès
  • Ciutat Vella
  1. Centre_c_vic_Pati_Llimona.jpg
    Centre Cí­vic Pati Llimona
  2. Inauguració del Festival Llimonades
    Festival Llimonades
Publicitat

Time Out diu

Un centre cívic amb activitats especialitzades en la fotografia, el cinema i la paraula

Des de 1991, aquest centre cívic del Gòtic ha estat un espai de relació, formació i intercanvi per als veïns i veïnes del barri. A través de tallers, exposicions i activitats apropa la cultura de manera pública, oberta i accessible, especialment en el camp de la fotografia i la paraula, així com el cinema i la perspectiva de gènere.

Fotografia al Pati Llimona

El centre cívic ofereix un laboratori fotogràfic en blanc i negre on podeu revelar els vostres treballs, així com un plató. A més, és un dels llocs que organitza interessants exposicions de fotografia a Barcelona.

Quins tallers ofereix el centre cívic?

Pati Llimona compta amb una àmplia oferta de tallers cada temporada. Entre aquests, podeu trobar cursos de fotografia i cinema, però també anglès, escriptura creativa, cuina, ioga, teatre, i una gran quantitat d'arts manuals com la ceràmica, la pintura o inclús la restauració de mobles.

Festival Enfocats i Llimonades

El centre cívic és també la seu de dos festivals anuals. Entre maig i juny, el Pati Llimona acull cada any el festival Enfocats, un punt de trobada per a tots aquells interessats en la fotografia, l'audiovisual i la paraula com a eines de transformació social.

A l'estiu, aquest espai s'omple d'activitats especials durant el festival Llimonades, amb projeccions de pel·lícules -és un dels centres cívics que participen a Pantalla Barcelona, amb una àmplia oferta de llargmetratges-, espectacles, concursos i rutes temàtiques.

Podeu consultar tota l'agenda d'activitats a la seva pàgina web.

Irene Poza López
Escrit per
Irene Poza López

Detalls

Adreça
Regomir, 3
Ciutat Vella
Barcelona
08002
Transport
Liceu (M: L3), Jaume I (M: L4)
Horaris
De dl. a dv. de 9 a 22 h. Ds. de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà