Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mercat de Sant Antoni

  • Llocs d'interès
  • Eixample
  1. Mercat de Sant Antoni
    © Pere Virgili
  2. Mercat de Sant Antoni
    © Maria Dias
Publicitat

Time Out diu

Després de quasi una dècada d'obres, els paradistes del mercat provisional de Sant Antoni tornen a l'impressionant edifici de Rovira i Trias, representació de l'arquitectura de ferro. El cimbori octogonal és la corona que vertebra els passadissos en forma de creu on estan les 52 parades de producte fresc –abans de la reforma hi havia 180, però molt més petites, diuen els arquitectes–, i on cada comerciant s'ha encarregat de les obres de la seva parada. Als passadissos més propers a la façana del mercat, i seguint un circuit circular, està el mercat dels Encants. Cada part del mercat es pot visitar de forma independent, ja que tenen horaris diferents.
El mercat dominical del llibre –i de moltes coses més– ha deixat la carpa del carrer d'Urgell per envoltar el mercat. Els venedors han guanyat espai sota una marquesina amb trossos retràctils i que es pot aprofitar els dies de no mercat pels veïns com a lloc de descans o d'ombra.

Detalls

Adreça
Comte d'Urgell, 1 bis
Eixample
Barcelona
08011
Transport
Sant Antoni (M: L2)
Horaris
De dl. a ds., de 8 a 20 h. Encants:, de dl. a dv., de 10 a 20.30 h.

Què hi ha ara mateix

Mercat Dominical de Sant Antoni

  • Mercats i fires

Pels fans del col·leccionisme, del llibre antic i dels objectes descatalogats, en aquest mercat hi trobareu des de còmics a videojocs. No us deixeu perdre l'oportunitat de trobar-hi alguna cosa nova cada diumenge!

Publicitat
També t'agradarà