Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Granges i xocolata desfeta

Granges i xocolata desfeta

Per sucar xurros, ensaïmades, melindros o croissants

Marisa
Per Marc Serrano i Òssul |
Advertising

Delícies a la tassa

Restaurants, Cafès

Viader

icon-location-pin El Raval

Hi ha hàbits, costums, tendències que, afortunadament, mai no passen de moda. Una d'elles és, en aquesta Barcelona a vegades poc identificable, regalar-se un esmorzar o un berenar en una de les granges històriques de la ciutat. És la pàtria del Cacaolat i la seva xocolata – sobretot el suís!– no tenen competidors. L'encant del local, els cambrers de tota la vida i el pintoresc quadre que conforma la clientela fa que el cafè també prengui un regust nostàlgic i evocador.

Restaurants, Cafès

Granja La Pallaresa

icon-location-pin El Gòtic

Les cues de gent us indicaran on estan les millors granges de Petritxol. Una és La Pallaresa, que ofereix esmorzars i berenars superlatius des del 1947. No hi ha cap dubte que la clàssica xocolata a la tassa i un suís d'antologia són els grans protagonistes d'aquesta antiga lleteria.

Advertising
Restaurants, Cafès

Dulcinea

icon-location-pin El Gòtic

Transformada de taverna a granja, a la Dulcinea preparen una xocolata excel·lent. Els més golafres la podreu acompanyar amb ensaïmades i croissants.

Botigues, Pastisseries

Caelum

icon-location-pin El Gòtic

Ave Maria Puríssima! No us ho prengueu com una blasfèmia: és l'expressió que se us escaparà quan visiteu aquesta botiga del Casc Antic de Barcelona. Aquí tenen tota mena de dolços elaborats en convents per monjos i monges d'arreu del país. També funciona com a petita cafeteria i el seu te és protagonista amb una bona selecció. Tota una temptació... divina.

Advertising
Restaurants, Cafès

Xocolateria La Nena

icon-location-pin Gràcia

Tracte familiar, productes de primera i creació de dolços propis. Important la seva xocolata, les galetes i els pastissos.

També t'agradarà

Advertising
Advertising