Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Guia de restaurants Time Out Barcelona 2014
Guia de restaurants Time Out Barcelona 2014

La millor guia de restaurants de Barcelona

Més de 700 restaurants i bars ressenyats de forma independent pels crítics i periodistes gastronòmics de Time Out Barcelona

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ja tenim aquí la Guia de Restaurants de Time Out Barcelona, 160 pàgines que recullen més de 700 ressenyes dels bars i restaurants recomanats pels crítics i periodistes de la nostra revista, recomanacions de primera mà, ja que hem visitat i tastat tots els locals que hi apareixen.

La Guia de Restaurants 2014 toca tots els pals de la diversitat d’oferta gastronòmica que ofereix la ciutat de Barcelona: bars i restaurants de cuina tradicional, d’autor, marinera, mediterrània, italiana, francesa, basca, europea, japonesa, asiàtica, llatina, internacional, vegetariana, hamburgueses, a la barra... I a més, afegeix pàgines especials per ajudar-vos a trobar el millor lloc per endrapar segons els vostres gustos o necessitats. Voleu seduir per la panxa? Restaurants romàntics. Aneu amb la canalla? Els establiments més còmodes per anar amb nens. Sou una bona colla? Els restaurants ideals per a sopars de grup a preus continguts. I també els establiments ideals per menjar croquetes, per no disparar la despesa, gay-friendly...

Les fitxes dels locals ofereixen tota la informació pràctica necessària: preu orientatiu, adreça, telèfon i web, per fer-vos ben fàcil el procés de tria i reserva. Podreu aconseguir la Guia de Restaurants a tots els quioscos per només 4,95 euros.

Recordeu: més de 700 restaurants per començar l’any i dir bon profit!

També t'agradarà

30 plats per al 2014
  • Restaurants

Bacallà, canelons, paella, cargols, magret, steak tartar, risotto... Descobriu les especialitats de 30 d'alguns dels restaurants més saborosos de Barcelona! Per a tastar-los us proposem una manera original i econòmica, el Passaport Gourmet Time Out, un petit llibret amb 30 restaurants seleccionats pels nostres crítics en funció dels seus millors plats. Per 30 euros, podreu comprar el passaport i tastar aquests deliciosos plats. El funcionament del Passaport és molt senzill: trieu el restaurant, reserveu i gaudiu del plat escollit. Heu d'anar acompanyats i un dels dos menús surt totalment gratis! També t'agradarà... On mengen els xefs? Els mestres de vuit fogons imprescindibles de Barcelona ens han piulat on van quan volen posar la panxa contenta. Preneu nota dels experts! Els bessons Colombo recomanen el Gelida "El que més m'agrada de la galta de porc és que, a diferència de l'hamburguesa, te'n menges una cara i en queda una altra". Aquesta és la mena de reflexions que surten fent un esmorzar de traginers al Gelida, amb els bessons Colombo: l'Stefano i el Max, propietaris del Xemei, übercool restaurant venecià. L'Stefano explica que va conèixer aquest oasi a través del seu amic Adolf, del restaurant Bonanova. Aprecien que "just a les 7 en punt, ja tenen tota la carta funcionant", diu l'Stefano. I tota la carta són més de 40 plats, d'on cal destacar una de les millors galtes de porc que he tastat mai. Capipota, fricandó, bacallà a la llauna... "És un lloc ideal per anar al

Les estrelles de BCN
  • Restaurants
  • Cuina creativa

Barcelona continua estant al capdavant de l'avantguarda gastronòmica internacional. I entre l'amplíssima oferta de restaurants de qualitat a la ciutat en destaquen 23 afortunats: els que tenen l'honor d'haver rebut una (o dues) estrelles Michelin. Si la butxaca us ho permet i us voleu regalar un homenatge, aquí teniu una llista amb els 23 restaurants 'estrellats' de Barcelona. Bon profit! Restaurants amb dues estrelles Moments El fill de Carme Ruscalleda, Raül Balam, va assolir la segona estrella Michelin amb aquest restaurant d'hotel 'top'. Com el matern Sant Pau, el concepte és una impecable cuina innovadora però molt catalana, amb plats com el fricandó de vedella amb cama-secs o les gambes del Maresme amb pètals de tomàquet confitat, bouquet vegetal i pinyons torrats. Producte màxim tocat de la milor manera possible. Enoteca El xef Paco Pérez va aconseguir dues Michelin per l'Enoteca –ja no és l'altre restaurant de l'hotel Arts, és un pes pesant a Barcelona per mèrits propis– i també va veure com el seu Miramar de Llançà ha rebut la segona estrella Michelin (ara també en té una a Berlín!). Poca gent transporta el sabor del mar a l'alta cuina com ho fa ell: aquest exquisit cuiner, lacònic en paraules, parla amb la imaginació i l'oratge de la mar. L'elevació que ha fet de les espardenyes mereixen un capítol en la cuina d'avantguarda catalana, i els seus arrossos fan seure junts i contents la clientela bulliniana i els fonamentalistes del corpus de la cuina catalana. Rendir-s

Publicitat
On menjar barat?
  • Restaurants

Llocs essencials per menjar bé de preu a la ciutat Us ajudem en l'èpica tasca de trobar llocs bons i barats on menjar a Barcelona amb aquesta selecció dels millors restaurants econòmics de la ciutat. Àpat En la recerca permanent per trobar llocs on la relació entre el menjar ofert i el preu de la nota final tingui certa consonància, hem tornat a posar a prova l'Àpat, on un equip dirigit per l'Oriol Vicente demostra diàriament, al migdia, que és possible menjar bé, de menú i a un preu raonable, 14 euros. És un menú variat diàriament i que en la seva proposta dóna joc per no avorrir ni dir "sempre el mateix". Ara, amb la crisi, molts s'han bolcat a oferir menús al migdia i a la nit, però no sempre encertats. Això aquí no passa. No es tracta només d'oferir un preu temptador. Cal temptar amb els plats que s'ofereixen i per això fa falta molta professionalitat i saber fer. Granja Mabel Aquesta granja familiar, quan va passar de pares a fills, es va modernitzar, amb el resultat final d'oferir un dels millors menús de migdia de la zona de Marina. Per menys de deu euros, cada dia ofereix quatre primers i quatre segons de matèria humil però tractats amb gran saber fer i originalitat. Com els macarrons al revés, farcits de pollastre i beixamel. Tot un poder fàctic a la zona. Lluís de les Moles Per fer un menú que és més que un menú en un petit carrer a tocar de la plaça Catalunya. Amb tants plats per escollir que fer menú sembla casi menjar a la carta. Alerta, només al migdia i sense

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat