Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Restaurants: Menús especials per Nadal

Restaurants: Menús especials per Nadal

Reserva taula als millors restaurants de Barcelona amb ofertes especials pels àpats de Nadal

Advertising
Restaurants, Mediterrània

La Botiga (Pedralbes)

icon-location-pin Pedralbes

Un restaurant ideal pel migdia: ràpid, bé de preu i amb una oferta més que bona. Podreu escollir entre els plats del dia, entre tres i nou. –I.O

Restaurants, Argentina

Trattoria Los Inmortales

icon-location-pin Sarrià - Sant Gervasi

Molts dels llocs que asseguren fer pasta autèntica haurien de prendre nota de Los Inmortales, un temple de la pasta que renova amb gran respecte la cuina tradicional italiana que els immigrants italians van portar a les Amèriques. Però no només de pasta viu l’home, per això també fan carpaccios, amanides, tàrtars, tota mena de combinacions 100% transalpines que arriben a la taula amb una presentació exquisida i un nivell de qualitat altíssim. Si no demaneu el tiramisú us costarà dormir tranquils.  

Advertising
Restaurants, Argentina

Puerto Madero

icon-location-pin Eixample

Puerto Madero és a Buenos Aires sinònim de bona cuina, sobretot de bona graella i carns rostides, ja que des de la seva remodelació en espai lúdic i comercial s'hi han instal·lat les principals parrillas de la ciutat. Potser els propietaris d'aquest restaurant barceloní van posar aquest nom al seu establiment per cridar l'atenció dels qui han tingut la sort de menjar algun dels bifes extraordinaris que s'hi fan allà. Però el que potser no sospitaven era que ho farien gairebé tan bé com allà, amb les limitacions òbvies de la distància pel que fa als productes. La fórmula pensada per Sebastián, Yann i Pere ha estat un encert. Des de l'hora dels esmorzars es poden assaborir especialitats argentines. Esmorzars amb facturas (pastisseria típica argentina), tapes d'aperitiu o menjar (barquetes de xoriço, bifecito, milanesa, tapes de provoleta, mollejas, entranya) i després els dinars i sopars, amb bones carns i bons vins argentins o catalans que mariden òptimament amb aquesta cuina tan particular i especiada. L'Alfredo, el responsable de la cuina, és la clau de l'èxit. Amb la saviesa i la tranquil·litat que la llegenda atorga als gautxos, posa sobre la barra i les taules productes que alimenten la nostàlgia a uns i la sorpresa i la curiositat a uns altres. Els pastissos (sobretot la Pasqualina a base d'espinacs), les empanades i els plats que enriqueixen una carta molt satisfactòria passen per les seves mans. La nostra visita va coincidir amb un sopar maridatge amb

Time Out diu
Restaurants, Brasilera

Ikibana (Paral·lel)

icon-location-pin Eixample

Ikibana ha obert un gran local al Paral·lel, que se suma al ja existent al Born, i atansa Tòquio i São Paulo als bons paladars. Ho fa amb una oferta culinària barreja d’aquestes dues cultures tan dispars, la nipona i la brasilera, que van saber fondre’s a principis del segle XX, quan van arribar els primers immigrants japonesos al Brasil.Els ingredients que duien a les seves maletes aviat es van acabar, però ho van compensar amb un magnífic rebost natural de productes exòtics, que si bé no substituïen les seves matèries primeres, creaven una nova cuina. “Més de cent anys després, la tradició culinària nipobrasilera té fama mundial i una forta identitat pròpia”, destaca Ikibana als seus postulats. Per recórrer aquest panorama de bons gustos i particulars textures, Ikibana ha concebut un espai molt diferent, modern, americanitzat, d’una coloració intrèpida i molt original que aconsegueix una sensació de navegació.Una mostra de la genialitat d’aquesta simbiosi pot ser l’inici d’un gran àpat: un uramaki (el sushi amb l’arròs per fora) de llamàntol cruixent amb farofa (un acompanyament clàssic de la cuina brasilera) i maionesa picant, embolicat amb alvocat i tataki de tonyina, una barreja de sensacions i gustos intensos i diferents.Eles , caviar de trufa i fruita de la passió, podria haver sortit de la imaginació del gran escriptor de Bahia, gran coneixedor de la cuina local, Jorge Amado. El millor és que el passeig pot anar per diferents camins i és inevitable compartir entre els

Time Out diu
Advertising
L'Eggs
El Periodico/Jordi Cotrina
Restaurants

L'Eggs

icon-location-pin Vila de Gràcia

Paco Pérez, multiestrellat xef i punta de llança de la nova gastronomia catalana, ara té en l'ou el seu ingredient fetitxe. A l'Eggs el trobarem preparat en totes les seves variants: croquetes de rovell d'ou, ou a baixa temperatura amb salsitxes i espardenyes... Escudella amb ou! Amb formes clàssiques i modernes. Preus assequibles i bona cocteleria. I el local està desdoblat en una cocteleria a sota: Doble és una cocteleria amb música en directe, amb una carta de coses per picar molt mundialitzada: tiraditos, influències tailandeses i japoneses a la Paco Pérez, plens de creativitat.

Time Out diu
Restaurants, Cuina contemporània

Kilo

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample

La proposta del restaurant Kilo és una cuina de bon producte, sense amaneraments, i de preus ajustats als moments de la nostra economia. Com molts altres restaurants nous, el Kilo ha estat concebut per als temps de crisi: no només per un preu just, sinó per una oferta que parteix de bon producte, rigorosament seleccionat, que Manu Martín exalta a base de precises combinacions i respecte en la cocció. Els qui van tenir la sort de conèixer Qubud, el seu primer restaurant a Sant Cugat, també tirat endavant amb la seva dona Clara Aracil, saben del talent d’aquest jove i entusiasta xef, de provada experiència en grans fogons com Ca l’Isidre. L’homenatge a aquesta mida de pes, tan important en la nostra vida quotidiana, transmet missatges savis no sols a través de la seva cuina. “Menja i beu, que la vida és breu” i d’altres, són velles dites que omplen una pissarra plena d’imaginació i bon gust.  “A mi m’agrada la cuina, m’agrada cuinar i m’agrada veure la gent contenta després de menjar” sintetitza en Manu. I les seves paraules es confirmen quan tastem la crème brulée de foie gras i figues, una superba creació, o el carpaccio de bou amb gelat de pinyons. La carta convida a començar amb un pica-pica on destaca una patata i pop i pebre vermell que no té res a veure amb els pops gomosos, transvestits amb exageració de pebre vermell de molts restaurants. Un pop ben cuit, igual que les patates, a sobre d’una maionesa de pebre vermell que el comensal dosifica al seu gust, com ha de

Time Out diu
Advertising
Restaurants, Italiana

Ginos Ronda Universitat

El restaurante italiano Ginos Ronda Universitat , emplazado en pleno corazón de Barcelona, a escasos metros de la emblemática Plaza de Catalunya y de La Rambla, les ofrece un concepto diferente donde el elemento protagonista es el horno tradicional que disponen en el centro de la sala. En Ginos Ronda Universitat podréis disfrutar de una típica comida italo-mediterránea en un local cálido, acogedor e informal. Este restaurante cuenta con una oferta gastronómica muy amplia en todos los sentidos, con más de 70 platos diferentes y una "CARTA ESPECIAL PARA CELÍACOS". "Ginos es la marca de restaurantes italianos de cadena basada en los valores de la TRADICION ITALIANA, de una forma ACTUAL e INNOVADORA y basada en el concepto de LO NATURAL en sentido amplio". Lo que hace diferente y reconocible a Ginos es: - Una cocina de verdad, sin artificios y con platos preparados al momento.  - Una experiencia sensorial e interactiva de los clientes en la que cuentan los detalles. - Un espacio, el restaurante, relajado y accesible a todos.  - Una experiencia italiana, casual al alcance de todos.

Restaurants, Mediterrània

Salamanca

El restaurante Salamanca se encuentra ubicado en pleno barrio de la Barceloneta , siendo éste un punto clave del restaurante, ya que la proximidad de la playa lo convierte en un alto obligado en el camino. Además de eso, al restaurante Salamanca le abalan los más de 40 años de funcionamiento a sus espaldas, de la mano de Silvestre Sánchez , cuyo objetivo ha sido siempre ofrecer a sus clientes lo mejor de la cocina marinera al mejor servicio. Tratándose de uno de los locales más notorios de Barcelona, no es de extrañar que en él frecuenten célebres personajes del mundo del deporte, del cine o de la música. Con una decoración muy singular: cuyas paredes están adornadas con los muchos retratos que se han ido haciendo junto a Silvestre los visitantes del Salamanca, a lo largo de todos estos años. El restaurante ofrece una cocina típica marinera, con destellos de comida castellana, como lo son el cochinillo ó el cabrito en su jugo, y dando énfasi a las paellas, siendo éstas la especialidad de la casa. Asimismo, el marisco que en el Salamanca se brinda es, sin lugar a dudas, de lo mejor que uno puede degustar en toda la ciudad. Por lo tanto, un restaurante de carácter sencillo, de trato familiar, servicio profesional y conocedor del oficio, con una cocina tradicional, casera y ciertamente deliciosa; éste es el prestigio que ha logrado el Salamanca a base de afán y dedicación.

Advertising

Milo Grill

El restaurante Milo Grill está situado en unas de las más selectas calles de Barcelona, Balmes en el barrio de l'Eixample. Un lugar donde deleitar el paladar con sus maravillosos platos gourmets, exclusivos cócteles y carne internacional. La propuesta culinaria que este restaurante nos muestra es Argentina, con deliciosas carnes a la parrilla y Mediterránea, con unos arroces insustituibles. Su cocina es totalmente innovadora y novedosa, dándole un estilo propio con una propuesta singular. Y además, ofrecen platos exclusivos para vegetarianos. Milo Grill presenta salas privadas bien acomodadas y climatizadas para grandes grupos de personas donde poder disfrutar de eventos tales como cumpleaños, cenas de empresa, y negocios.  

Restaurants

Atapa-it

El restaurant Atapa-it utilitza la barreja d’aliments, sabors i sensacions. La innovació també consisteix en barrejar la cuina tradicional per crear un nou producte i servei, d’aquesta forma barreja la innovació de la cuina moderna amb un estil vintage afegit a l’amor per la cuina i el bon menjar. A l’ Atapa-it saben el què agrada al client i allò que volen oferir. La filosofia és de la compartir, viure i gaudir i la especialitat són les tapes de disseny amb un producte fresc i de qualitat. El gran objectiu és crear un ambient acollidor i agradable perquè els clients se sentin com a casa cuidant fins l’últim detall.

Advertising
Restaurants, Colombiana

Macondo

El restaurante Macondo és un dels escassos llocs per menjar caribeny a Barcelona. Els propietaris són colombians, i aposten per una gastronomia de productes del Carib, sense casar-se amb cap tradició concreta. Menjar aquí, si no has estat en contacte amb els plats d'aquesta part del con sud, significa descobrir coses com el patacón, platan fregit amb carn desfilada, o una cassola de fruits del mar amb llet de coco. Els aficionats al ceviche aquí gaudiran.

Restaurants

Robadora

icon-location-pin El Raval

El restaurante Robadora se encuentra ubicado en el barrio de Ciutat Vella, Barcelona. Se trata de un magnífico restaurante especializado en cocina mediterránea y tapas, a las que añade sus propios toques vanguardistas.  La propuesta gastronómica del restaurante Robadora se basa en cocina de la tierra, cocinada con excelentes materias primas de proximidad y presentada con suma delicadeza. Recomendamos probar las tapas como la tapa de pepitas de parmesano, surtido de ibéricos y anchoas saladas.  Además, el restaurante Robadora ofece un excelente ambiente para disfrutar de la gastronomía a precios asequibles. ¡No lo dudes y reserva con Restalo.es!

Advertising
Restaurants

Sushi and Cake

Emplazado en el distrito barcelonés del Eixample, en la calle Muntaner, encontramos este original restaurante fusión: Sushi and Cake. Un lugar acogedor y agradable, en el que podrás comer o cenar en su interior o en su cómoda terraza. El gran protagonista de Sushi and Cake no puede ser otro que el sushi en sus distintas variedades: tapas de sushi catalán, sushi fusión y sushi mediterráneo, sin dejar de mencionar sus espectaculares postres caseros como cupcakes, cakes o cronuts. Si eres amante del sushi y quieres deleitar tu paladar con una combinación de sabores dulces, reserva ya en Sushi and Cake a través de Restaurantes.com ¡te sorprenderá!

Restaurants, Marisc

La Taberna Gallega de Marcos

Prueba la mejor paella con bogavante de Barcelona. La Taberna Gallega está situada en pleno Puerto Olímpico. Una receta especial de la casa premiada y avalada por decenas de comensales que se sirve en un lugar emblemático de la ciudad. Frente a los barcos deportivos.  La Taberna Gallega es la marisquería más reconocida de Barcelona por sus paellas y arroces, su pescado fresco y de alta calidad y sus carnes de Castilla elaboradas en horno tradicional. Otro de los platos insignia es el Pulpo de la Casa, fresco, sabroso y tierno. Su secreto: cada día llega un avión desde Galicia con los mejores ejemplares seleccionados por nuestros expertos y listos para entrar en las cazuelas de La Taberna Gallega. No sólo el pulpo. Todo el marisco y pescado gallego llega cada día en su estado más fresco. Recomendación para probar:  especialidad de La Taberna Gallega para los que les gustan las sorpresas: “habas con chipirones”; el auténtico caviar español, en la mejor cocina de fusión de sabores. Además, en el restaurante hablan inglés, francés e italiano, por lo que es ideal para una cena de empresa.

Advertising

Bouquet del Hotel Hesperia Tower

El Restaurante Bouquet es un espacio moderno, actual, con un encanto muy singular, repleto de detalles tanto en los platos como en el cuidado de los clientes, según el Chef Juan Cornejo. Además de un espacio especial, el Bouquet Hesperia Tower te ofrece platos como la roseta de vieiras sobre hojaldre y tomate confitado Ubicado en la segunda planta del Hotel Hesperia Tower, el restaurante Bouquet dispone de distintos ambientes y de una excelente decoración. Eso por no hablar de su cocina, que dirigida por el chef Juan Cornejo formado en las mejores cocinas de España, combina la mejor gastronomía creativa del mediterráneo. ¡Te dejará sin palabras! La roseta de vieiras sobre hojaldre y tomate confiado, la paletilla de cabrito cocinada a baja temperatura, el rape en ibérico con navajas y nido de judías verdes o la barrita de nueces de macadamia con mermelada de fruta de la pasión, son tan sólo algunos de los deliciosos platos que aquí te ofrecen. Y si no sabes que elegir, déjate guiar por el experimentado y detallista equipo del Bouquet que harán de tu velada una noche muy especial.

Restaurants, Italiana

Ginos Maremagnum

El restaurante italiano Ginos , situado en el Centro Comercial Maremagnum , rodeado por el Puerto Deportivo y el Puerto Abierto, a pocos metros del mirador de Colon al final de las emblemáticas Ramblas, les ofrece la posibilidad de disfrutar de una típica comida italo-mediterránea en un local cálido, acogedor e informal. Ginos Maremagnum cuenta con una oferta gastronómica muy amplia en todos los sentidos, con más de 70 platos diferentes y una "CARTA ESPECIAL PARA CELÍACOS" o si lo prefieres puedes llevarte la comida a casa con nuestro servicio "TAKE AWAY". "Ginos es la marca de restaurantes italianos de cadena basada en los valores de la TRADICION ITALIANA, de una forma ACTUAL e INNOVADORA y basada en el concepto de LO NATURAL en sentido amplio". Lo que hace diferente y reconocible a Ginos es: - Una cocina de verdad, sin artificios y con platos preparados al momento.  - Una experiencia sensorial e interactiva de los clientes en la que cuentan los detalles. - Un espacio, el restaurante, relajado y accesible a todos.  - Una experiencia italiana, casual al alcance de todos.

Advertising
Restaurants, Cuina creativa

Sergi de Meià

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Després de molt temps de servei a Monvínic, Sergi de Meià té restaurant amb nom propi, on fa el que ha fet sempre: treballar amb una trentena de proveïdors de confiança, km.0, per oferir cuina d'autor amb voluntat ecològica que ell denomina com a "cuina absolutament de proximitat ". Plats espectaculars? Un cebiche de verdures excel·lent o un be desossat amb puré de nyàmera i terra d'herbes sensacional.

Restaurants

L'Escola

icon-location-pin Sant Martí

El restaurant l'Escola, del centre d'ensenyament d'hoteleria ESHOB, és un bon lloc per menjar molt, bé i barata: cada migdia disposen d'un menú gastronòmic preparat amb ofici i entusiasme pels alumnes de l'escola: plats com la cassola de peix amb cloïsses i espàrrecs o filet de bou als tres pebres.

Advertising

Nogal Barcelona

El restaurante Nogal Barcelona se encuentra situado en Calle Diputación, a pocos metros de la plaza de toros, La Monumental, y se especializa en comida mediterránea tradicional y utilizando siempre productos frecos y de mercado. Cuenta con una carta muy variada, en la que podremos encontrar desde ensaladas, torradas con embutidos de la región y platos más contundentes como Arroz a la marinera o Paella valenciana o Secreto Ibérico, entre muchos otros. Nogal Barcelona es un restaurante acogedor para todo tipo de público, ya que sus amplias instalaciones permiten realizar reuniones de amigos, de trabajo y familiares.  ¡Reserva ya, no te arrepentirás!

Restaurants, Mediterrània

Canela

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Cuina amb base lleidatana, receptes tradicionals de la localitat de Balaguer: la seva especialitat. Al Canela s’hi està molt a gust i s’hi menja amb molt de gust. Facturen una cuina de mercat d’arrels catalanes de primera categoria en un entorn càlid, acollidor i dissenyat per rebre grups nombrosos, sopars familiars o sopars romàntics. És un d’aquells restaurants que saps que mai fallen, una opció guanyadora per qualsevol mena de cita: bona teca a preus molt sucosos, impossible demanar més als temps que corren.

Advertising