Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bebès animals

  • Museus i institucions, Història natural
Bebès animals
Foto: Museu Ciències Naturals BarcelonaBebès animals
Publicitat

Time Out diu

El Museu de Ciències Naturals mostra una exposició destinada a infants de 3 a 8 anys sobre les cries d’animals, des que neixen fins que s’independitzen.

Com és el procés de les cries d'animals des que neixen fins que s'independentitzen? 

Bebès animals és la nova exposició temporal del Museu de Ciències Naturals de Barcelona que explica en sis etapes aquest procés: des del naixement, fins a l'autonomia, passant per l'amenaça i protecció, l'aprenentatge, les funcions vitals i el desenvolupament, els infants podran iniciar-se en unes nocions senzilles de la biologia i el comportament animal i en comparar-s’hi podran prendre consciència del seu propi desenvolupament.

Amb una museografia de colors vius i amb materials acollidors, l’exposició es presenta com un terreny d’aventures amb nombrosos jocs corporals, sensorials i activitats multimèdia que conviden a tocar, sentir, imitar, observar, emocionar-se i meravellar-se amb les bebès animals.

A través de 75 espècimens naturalitzats, 9 activitats multimèdia, 30 audiovisuals i 13 activitats educatives i divertides els convidaran, per exemple, a fer-se un niu, a camuflar-se per defugir els predadors o a transportar ous a l’esquena com fa el pare gripau.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
museuciencies.cat/
Adreça
Contacte
932566002
Preu
6,50
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà