Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Espais Volart - Fundació Vila Casas

  • Museus i institucions
  • Eixample
Volart i Volart 2
©Fundació Vila Casas
Publicitat

Time Out diu

Un espai de 1.600 metres quadrats que acull exposicions temporals d'artistes catalans contemporanis

En els baixos d'aquests edificis modernistes de l'Eixample es troben els Espais Volart, un dels centres d'art de Barcelona més destacats. Inaugurats el 2002 i ampliats el 2017, aquests 1.600 metres quadrats d'espai expositiu pertanyen a la Fundació Vila Casas, que també compta amb el museu de Can Framis.

Els Espais Volart acullen exposicions temporals d'artistes catalans contemporanis, des de noms ja coneguts fins a artistes que gaudeixen de menys reconeixement i que la Fundació Vila Casas reivindica. Alguns dels noms que han estat exposats en aquest museu són Xavier Valls, Moisès Villèlia i Mayte Vieta.

Horaris i entrades dels Espais Volart

El centre d'exposicions obre de dimarts a dissabte d'11 a 19 h i els diumenges d'11 a 14 h. Els dilluns està tancat, i també per Setmana Santa i durant els canvis d'exposicions (del 15 de gener a l'1 de febrer i del 15 de juliol al 16 de setembre).

L'entrada costa 8 €, però si sou majors de 65 anys, estudiants menors de 25, teniu el Carnet Jove o el de Biblioteques, podeu accedir per una tarifa reduïda de 4 €.

Ubicació i com arribar-hi

Els Espais Volart es troben en els magatzems de la finca modernista Casa Antònia Puget i en els baixos de la Casa Felip, situats al carrer d'Ausiàs Marc, 20-22. Per a arribar, podeu anar amb metro amb la L1 o L4 fins a Urquinaona, o amb la L3 fins a Catalunya.

Irene Poza López
Escrit per
Irene Poza López

Detalls

Adreça
Ausiàs March, 22
Eixample
Barcelona
Transport
Urquinaona (L1-L4), Catalunya (L3)
Preu
Entrada general 8 €. Entrada reduïda 4 €.
Horaris
De dt. a ds. d'11 a 19 h. Dg. d'11 a 14 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà