Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Rates! Rates! Rates! La gramàtica poètica del ‘hack’

  • Museus i institucions, Art i disseny
CaixaForum Barcelona
Foto: CaixaForum Barcelona
Publicitat

Time Out diu

L’exposició estarà oberta al CaixaForum de Barcelona del 9 de març al 19 de juny de 2022

Del 9 de març al 19 de juny el CaixaForum de Barcelona acull 'Rates! Rates! Rates! La gramàtica poètica del ‘hack’' per analitzar el 'hack' com un acte poètic i un gest polític, i la forma en què aquest mecanisme s'incorpora al llenguatge de les pràctiques artístiques contemporànies. D'aquesta manera, el 'hack' esdevé una forma de comunicació que permet construir relats nous i opcions alternatives, noves formes d'accedir a la realitat. Comissariada per Bárbara Cueto, és la segona mostra de l'actual temporada que s'emmarca en la cinquena edició de la convocatòria per a joves professionals 'Suport a la creació', de la Fundació 'la Caixa'. 

L’exposició inclou deu peces de nou artistes de diferents generacions i mitjans: Elena Asins, Gordon Matta-Clark, Antoni Muntadas, Öyvind Fahlström, Martha Rosler, Zheng Mahler, Eve Sussman, Werker Collective i Grup de Treball. Les obres procedeixen de les col·leccions d’art contemporani de la Fundació 'la Caixa', del MACBA i del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía.

L'entrada al museu es pot comprar a la pàgina web per 6 €, i és gratis pels clients de CaixaBank i pels menors de 16 anys. 

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà