Moisès Sala, Gospel X-Perience
Foto: Gospel X-PerienceMoisès Sala, Gospel X-Perience
  • Música, Espais musicals

400 Gospel X-Perience

400 Gospel X-Perience és el taller de gòspel impulsat pel pianista i compositor català Moisès Sala que se celebra al Petit Palau de la Música Catalana

Publicitat

Time Out diu

Sols, amb família o amics, amb experiència o no, tothom pot participar en la segona edició de 400 Gòspel X-Perience, un taller impulsat pel músic i compositor català Moisès Sala, que pretén posar el gòspel a l'abast de tothom. Serà al Petit Palau de la Música Catalana a Barcelona el 21 de gener de 10 h a 14 h i té un cost de 30 euros.

Durant quatre hores de sessió, els assistents treballen amb un repertori de gòspel contemporani des de zero escollit per Moisès Sala amb el qual descobreixen i aprenen sobre aquest estil musical. Els participants també estan acompanyats de The Gospel Viu Choir que els fa formar part per un dia d'una gospel band única.

La primera edició de la Gospel X-Perience va aconseguir reunir 350 assistents de tota la Península al Palau de la Música Catalana. Aquest any el taller replega més de 400 persones que gaudiran d'un matí de música en un dels edificis més emblemàtics de Barcelona.

Detalls

Adreça
Preu
30 €
Horaris
10 h a 14 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà