Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Awamba Buluba Rock 'n' Roll Club: Ray Collins i Los Torontos

  • Música
  • Sala Apolo, El Poble-sec
  1. Ray Collins Hot Club
    Foto: Ray Collins Hot Club Ray Collins Hot Club
  2. Los Torontos
    Los Torontos
Publicitat

Time Out diu

Awamba Buluba Rock 'n' Roll Club celebra onze anys amb Ray Collins i Los Torontos a la Sala Apolo

Awamba Buluba Rock 'n' Roll Club commemora el seu onzè aniversari el 18 d'abril amb una festa a la Sala Apolo, amb Ray Collins i Los Torontos com a convidats de luxeFa onze anys, aquest club, dels pocs de Barcelona que programen rock and roll internacional en la seva acepció més àmplia, es va inaugurar al Marula Café de Barcelona i des de llavors ha organitzat més de 700 concerts, traslladant-se també a ciutats com Madrid, Bilbao i Buenos Aires, amb moments àlgids que queden pel record: sobretot nits de 'search and destroy' absolutes com la de Dave Kusworth dels Jacobites o la llegenda punk USA The Real Kids. 

L'estrella de la nit és la banda Ray Collins' Hot-Club, institució alemanya especialitzada en Rhythm and blues i totes les seves variacions. Ara la fan grossa un àlbum swing, que interpretaran en format quasi de big-band a Barcelona, amb vents i tota la pesca. Ray Collins' Hot-Club ha participat en la banda sonora de diverses pel·lícules, com 'Barefoot'. Aquest grup ha portat el seu estil musical arreu d'Europa, i han fet cert el tòpic de tenir èxit a Japó: podem esperar una nit frenètica de jump-blues, boogie, swing i rock'n'roll primigeni. 

Los Torontos seran els altres protagonistes i faran sonar la seva especialitat: frat rock, garatge i rhythm and blues. Formats per un dream-team de l'escena rockabilly i seixantera local –entre ells Agustí Burriel a la veu i la guitarra– es passegen pel garatge seixanter, el surf i el blues texà, per dir tres estils, amb una fluïdesa insultant. Molt influenciats per grups com Kingsmen, els Sonics o Chuck Berry, van començar fa cinc anys i ja han recorregut festivals per tota Europa, fins i tot han anat a Las Vegas i han acompanyat a músics internacionals com Barrence Whitfield o Deke Dickerson.

Com deia la cançó de Derribos Arias: tupés en creixement! 
Escrit per
Clara Clemente

Detalls

Adreça
Sala Apolo
Nou de la Rambla, 113
El Poble-sec
Barcelona
08004
Transport
Paral·lel (M: L2,L3)
Preu
24-28 €
Horaris
20.30 h

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà