Biocap Festival: Mala Rodríguez + Doctor Prats + ZOO + Iseo & DodoSound + La Sra Tomasa + Balkan Paradise Orchestra...

Música
Mala Rodríguez
1/4
Mala Rodríguez
Zoo
2/4
Zoo
Iseo & Dodosound
3/4
© Garay GreenIseo & Dodosound
Fiesta Noche Sonar
4/4
Sónar

Time Out diu

Arriba a Barcelona el 'Biocap', la festa de cap d'any definitiva. Dotze hores de música, dos escenaris diferents i les actuacions dels millors artistes de l'escena musical nacional i internacional alternativa. Un pla difícil de superar. A més, tot organitzat seguint la filosofia bio, feminista i sostenible del seu germà gran, el festival 'Bioritme'.

A l'escenari principal hi actuarà la Mala Rodríguez, que encapçala el cartell d'enguany, seguida de grups tan populars com els valencians Zoo, el grup de 'ska' Talco i el duo de 'reggae' Iseo & DodoSound. A la festa tampoc hi faltaran La Sra Tomasa, Balkan Paradise Orchestra i Mafalda. Els encarregats de posar fi a la festa seran la parella de dj's catalans Rambla i Partisana.

El segon escenari, amb el nom de 'Dub Stage', acollirà als grups de música d'influència jamaicana, 'reggae' i 'dub'. Hi trobareu les actuacions de l'anglès Aba Shanti, la italiana Sista Habesha o els barcelonins Adala i Paula Bu, entre molts d'altres.

La Fira Barcelona serà l'espai encarregat d'acollir un total de 12.000 persones, on els assistents gaudiran d'una oferta gastronòmica 100% ecològica, amb la possibilitat d'escollir entre un sopar tradicional, vegetarià o vegà, acompanyat, per descomptat, dels tradicionals 12 grans de raïm.

NO T'HO PERDIS: Les millors festes de cap d'any a Barcelona 2018

Detalls

També t'agradarà