Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els Vespres d'Hivern 2023

  • Música, Festival de música
els vespres d'hivern 2023
Foto: Vespres UB / Grauwi + Marta Cascales
Publicitat

Time Out diu

Júlia Colom, Alvaro Sola, Golden Slumbers, Grauwi i Marta Cascales actuen gratis al Paranimf de l'edifici històric de la UB

L'exquisit cicle d'artistes emergents previst per l'edició d'enguany d'Els Vespres d'Hivern, actuen tots els divendres de febrer amb entrada gratuïta i reserva prèvia. El cartell d'aquesta darrera edició compta amb la mallorquina Júlia Colom, l'artista multidisciplinari Alvaro Sola, el duet lisboeta Golden Slumbers i la parella d'artistes Grauwi i Marta Cascales, que actuaran al Paranimf de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona entre el 3 i el 24 de febrer.

Com reservar les entrades gratis d'Els Vespres d'Hivern?

Les invitacions estaran disponibles al públic a partir del dijous 19 de gener pel primer concert, a partir del 26 pel següent, del 2 de febrer pel tercer i a partir del 9 de febrer per l'últim. Per reservar les entrades pots anar aquí.   

Qui actua als Vespres d'Hivern?

Divendres 3 a les 20 h, les tonades mallorquines i la sensibilitat pop de Júlia Colom obriran la llauna del cicle de concerts. Una mescla de tradició i modernitat que l'artista utilitza per mostrar el seu món interior a calidesa i intimitat. 

Divendres 10 a la mateixa hora, Alvaro Sola presentarà la seva proposta flamenca amb 'Puñales', una història de desamor inspirada en els set dolors de Maria. Un flamenc igual de profund i més actual amb la barreja de sons electrònics. 

El 17 de febrer, el duet format per les lisboetes Margarida i Catarina Falcão, Golden Slumbers omplirà el Paranimf amb harmonies vocals i guitarres. Les seves cançons parlen d'amor, de dinàmiques familiar i de feminitat. 

Grauwi i Marta Cascales seran les encarregades de tancar el cicle de concerts Els Vespres d'Hivern divendres 24 de febrer a les 20 h. La música de les barcelonines combina piano i veu en una proposta on conflueixen la delicadesa i la cruesa. 

Trobaràs molta més música en directe a la nostra pàgina de festivals a Barcelona i Catalunya el 2023 i a les nostres llistes de millors concerts del mes i de la temporada.

Comprar ticket

Jon Ibarz
Escrit per
Jon Ibarz

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.ub.edu/vespres/
Adreça
Preu
Gratis
Horaris
19.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà