Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Erik Urano

  • Música
Erik Urano
Foto: Virgin MusicErik Urano
Publicitat

Time Out diu

El músic val·lisoletà ha decidit que el seu concert a La [2] serà gratuït

Últimament, ens hem acostumat a veure molts concerts amb el cartell de 'sold out', però quan la venda d'entrades anticipades no va tan bé, molts artistes es veuen obligats a cancel·lar. El cantant i músic val·lisoletà Erik Urano ha decidit tirar pel camí del mig: com que la venda d'entrades anava francament malament, en comptes de cancel·lar ha decidit regalar les entrades i, per tant, el concert serà gratuït. Per aconseguir-les, heu d'anar a la web de Wegow i descarregar-vos la invitació.  

Fa temps que vaig entendre que no transito el camí de l'art a la recerca d'una meta o objectiu

El concert de La [2] de l'Apolo es fa en el marc de la presentació del single 'Radioactividad' –apropiació del clàssic de Kraftwerk–, un espectacle pel qual s'han preparat nous visuals i llums. "En aquesta època en què l'èxit només es concep a través de 'sold outs' o primers llocs en podis, sigui de llistes o de xifres aconseguides amb llançaments, el més lògic o conseqüent hauria estat cancel·lar el xou, no perdre ni temps ni diners i tornar pel camí d'anada havíem iniciat, però no", ha explicat l'artista a les seves xarxes.

Penjar-se la medalla del 'sold out'

"Són ja diversos anys que m'han fet adobar que la nostra funció aquí no és aquesta, fa temps que vaig entendre que no transito el camí de l'art a la recerca d'una meta o objectiu, sinó que la meva recerca en transitar el camí és l'únic punt d'arribada que necessito", ha afegit. Aquest posicionament porta implícita una crítica a algunes pràctiques habituals, com que hi hagi grups que actuïn en sales amb una capacitat per sota del seu poder de convocatòria per poder-se penjar la medalla de 'sold out', saturant, d'aquesta manera el circuit als artistes que de forma natural encaixarien en aquestes sales. 

Amb tot, Urano ha afegit: "Només necessitem que ho diguis a tota la gent a qui que creguis que pot interessar i que portis tota la teva gent a gaudir amb altes dosis de suor i bass". I si algú es queda amb ganes d'ajudar, pot col·laborar comprant discos o marxandatge al mateix concert. 

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà