Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mossèn Bràmit Morera i Els Morts + Los Brioles

  • Música
L'equip de la sala Sidecar va pujar a l'escenari el 2016 per celebrar els seus 5000 concerts.
© Maria DiasSidecar Factory Club
Publicitat

Time Out diu

Sí, Cap d'Any és demà, però aquesta nit s'acompleix una tradició del Sidecar: la d'oferir un concert de rock and roll dels bons la penúltima Nit de l'Any, una festassa per aconseguir que entris en l'Any Nou la nit abans, i t'hi acompanyi la ressaca però també les ganes d'empassar-te la vida a glopades. I enguany l'ocasió encara és més assenyalada: aquesta serà el darrer concert al Sidecar sota la gestió que fa 40 anys la va convertir en la sala de concerts petita de referència de Barcelona; en Roberto Tierz es jubila i traspassa la sala a una nova propietat. Durant el mes de gener encara hi haurà actuacions, que es reprendran al mes d'abril, en una sala que és força probable que passi per canvis i reformes.

Així doncs, aquesta és la darrera pre-Nit de Cap d'Any al Sidecar tal com la coneixem (a la foto veieu l'equip de la sala el 2016, que va pujar a l'escenari per celebrar el seu concert 5000). I per seguir la tradició, ens espera un xut d'energia carregat de guitarres i rock and roll, amb vells amics de la casa. Ni més ni menys que un doble cartell format per Mossèn Bramit Morera i Els Morts i Los Brioles. Els primers són una consolidadísima banda de rock’n’roll, espant i comèdia, entre Barcelona i València. A ritme de garatge, rockabilly, swing i punk, entrecreuen l'esperit dels Cramps amb l'horrof folk valencià, amb una posada en escena deutora del shock rock britànic primerenc que parla -o udola, més aviat- sobre llegendes urbanes che, com el Butoni, o horrors reals i polítics com botxins del franquisme.

I Los Brioles son un veterà trio rockabilly barceloní. Veterà? Més aviat un petit mite. Porten 35 anys patejant-se tot el país i part de l'estranger estenent l'evangeli de Perkins, Cochran i companyia, amb un grapat de bons vinils en la seva trajectòria, i veure'ls exercir el seu ritual de trio auster i nervut és sinònim de renovar la fe en aquest gènere primigeni i animal. Doble cartell a preu d'amic al Sidecar. O sigui que tots de cap al Sidecar!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors

Detalls

Adreça
Preu
13,20 €
Horaris
21 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà