Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pete Doherty a la sala Sidecar
SidecarPete Doherty, Sidecar

El Sidecar de la plaça Reial canviarà de mans aquest 2024

L'últim dia de l'etapa actual serà el 31 de gener, però pròximament s'anunciarà una festa de comiat amb concerts

Borja Duñó
Ricard Martín
Escrit per
Borja Duñó
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

No fa gaire que Roberto Tierz va celebrar el 40è aniversari d'una de les sales de concerts més emblemàtiques de Barcelona. Ho va fer amb una gran festa que va durar tot un cap de setmana i va publicar un llibre on recollia un munt d'anècdotes valuosíssimes, que implicaven celebritats com Scarlett Johansson, Manu Chao, Elijah Wood, Pete Doherty, New York Dolls, Franz Ferdinand, Oriol Bohigas, Carmen de Mairena... En tot aquest temps, el soterrani de la plaça Reial ha acollit uns 6.000 concerts, però ara Tierz es retira i la sala canvia de mans.

Tierz ha volgut deixar clar que en la nova etapa es mantindrà la plantilla actual i que "la programació de concerts està garantida". "El que va començar el 1982, moguts per l’amor a la música i empesos per un esperit rebel i inconformista, s’ha mantingut al llarg del temps sense perdre l’essència. Malgrat totes les dificultats que avui en dia suposa, Sidecar ha mantingut un local al centre de la ciutat obert a tots i especialment als barcelonins", ha afegit en un comunicat el propietari.

L'últim dia de l'etapa actual del Sidecar, que ha durat 41 anys, serà el 31 de gener del 2024, però mentrestant, prometen continuar oferint "la millor música del món, amor i copes". Pròximament, s'anunciarà els dies de la festa de comiat, en la qual, per descomptat, hi haurà concerts.

Qui són els nous propietaris de la Sala Sidecar? 

Tot queda a casa (o almenys molt a prop). Tierz ha traspassat el negoci al grup de cocteleria que engloba els bars Creps al Born, Bar Sauvage i La Farola, tota una referència del bon beure a Barcelona i dels més concorreguts del Passeig del Born. Segons ens explica Juan Falcón, un dels socis i cap de cocteleria del grup, "la idea és mantenir el caràcter cultural del Sidecar. La sala és una referència de l'oci nocturn amb substància i això no volem que es perdi". 

A partir de l'1 de gener seran els nous propietaris i gestors de la mítica sala, que passarà per una temporada de reformes. Ben aviat, la nova propietat farà un comunicat de premsa on donarà més informació sobre la línia musical que seguiran. Hi haurà canvis, si ens atenim a les declaracions del propietari sortint Roberto Tierz: "Són gent més jove que no té aquest vincle guitarrer", ha dit Tierz a La Vanguardia. En tot cas, els bons còctels estan garantits en la nova aventura del Sidecar. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del mes a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat