Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Share Festival 2023

  • Música
  1. Quevedo, Bizarrap
    Foto: BZRP Music Sessions #52Quevedo, Bizarrap
  2. Morad
    Foto: SónarMorad
Publicitat

Time Out diu

Bizarrap, Quevedo, Dellafuente i Morad encapçalen la cinquena edició del Share Festival, que es trasllada al Parc del Fòrum

No és cap secret que les músiques urbanes són cada vegada més majoritàries i això ha contribuït a fer que un festival com el Share, dirigit als espectadors més joves, hagi crescut de manera espectacular en només cinc anys i que es pugui celebrar al Parc del Fòrum (abans s'havia fet al Poble Espanyol i a l'Estadi Olímpic)

Quins són els caps de cartell del Share Festival 2023 i qui més hi toca?

El festival se celebra el cap de setmana del 9 i 10 de juny, és a dir, que queda encaixat al calendari entre el Primavera Sound i el Sónar, amb caps de cartell tan populars com Bizarrap, Quevedo, Dellafuente i Morad. A més, compta amb altres noms destacats de la música urbana al cartell, com Hoke & Louis Amoeba, YSY A, Ptazeta, Saiko, Cyril Kamer, Aleesha, Fusa Nocta, Neo Pistea, J Abecia, Miss Raisa, José de las Heras i d'altres encara per desvelar.

Un esdeveniment sostenible i solidari

El Share Festival es defineix com un "esdeveniment sostenible, solidari i inclusiu dirigit a les noves generacions". Aquesta afirmació es basa en el compromís de plantar la quantitat d'arbres necessaris per compensar les emissions de CO₂ generades pel festival i un sistema d'entrades que preveu que un 30% del seu cost vagi a parar a col·lectius desafavorits. A més, el primer concert de cada dia es traduirà simultàniament a llenguatge de signes. Segons l'organització, a través de l'app del festival s'han realitzat ja més de 100.000 accions solidàries.

Quan surten a la venda les entrades del Share Festival?

Les entrades surten a la venda el dilluns 6 de març a i es poden comprar al web del festival.

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà