El Meu Primer Festival
El Meu Primer Festival
  • Nens

El Meu Primer Festival de Cinema 2023

La pel·lícula 'Robot Dreams' encapçala la setzena edició d'El Meu Primer Festival, per a canalla de 2 a 12 anys

Publicitat

Time Out diu

El festival de cinema infantil El Meu Primer Festival de Cinema torna a Barcelona del 5 al 20 de novembre amb una setzena edició que vol retre homenatge especialment al famós estudi d'animació Aardman que celebra els seus 30 anys. Compta amb una cuidada selecció de més de 100 pel·lícules de títols de 20 països del món que ens permet acostar el setè art a grans i petits.

El festival acollirà les premières a Barcelona i Madrid de dues emotives pel·lícules guardonades internacionalment: La primera pel·lícula animada de Pablo Berger, 'Robot dreams', seleccionada al festival de Canes i premiada a Annecy; i 'Tony, Shelly i la llanterna màgica', una pel·lícula d'animació stop-motion també guardonada al festival de cinema d'animació d'Annecy.

Seguint les petjades d’anys anteriors, es manté la intenció de convertir el públic menut en l'autèntic protagonista a través de votacions, tallers, cinefòrums i un cine-concert. El jurat serà integrat per quatre nens i nenes d'entre 9 i 12 anys i sis adults. Hi haurà altres activitats com classes magistrals i trobades amb artistes convidats.

De les projeccions 55 seran familiars i 47 escolars i les projectaran repartides entre les seves seus principals de les dues capitals. Entre els llocs que acolliran les projeccions a Barcelona es troben el CCCB, Bosque Multicines, Verdi Park, Cinemes Girona, Institut Francès i Auditori de Sant Martí

No et perdis cap projecció!

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
primerfestivaldecine.com/
Adreça
Preu
2-8 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà