Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nadal al Tibidabo

  • Nens, Espais per jugar
Tibidabo
Tibidabo
Publicitat

Time Out diu

Activitats de Nadal per a tota la família al Tibidabo fins a principis d'any

El Parc d’Atraccions del Tibidabo té una bona oferta preparada per celebrar Nadal: a més de la pista de gel que van instal·lar a finals de novembre, el parc ha preparat activitats i espectacles per als més petits. 

Des del 26 de novembre podeu gaudir del nou espectacle 'El Bo de Collserola' per als infants de la mà del Ti, la Bi, la Da i el Bo, les mascotes del Tibidabo, de les quals el Bo n'és el protagonista i parlarà amb els infants sobre la importància de cuidar el medi ambient i la muntanya on està el Parc. Es fa cada dia a partir de les 16.30 h a la Plaça del Jardí.

També podreu acudir al Tibimarionetarium amb una actuació preparada per aquestes dates de Nadal. Un teatre de titelles de 30 minuts que es fa al Marionetarium, obert de 13 h a 17 h i que mostrarà els escenaris tradicionals d'aquestes festes amb la neu i la música de protagonistes principals. També el Dididabo, una sessió de cinema en 4D que estarà disponible de 12 h fins a tancament del Parc on es projectarà la pel·lícula 'Winter Wonderland' de passis cada 20 minuts. 

Totes aquestes activitats estan incloses amb l'entrada que compreu del Tibidabo. 

Escrit per
Maria Llinares

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.tibidabo.cat/
Adreça
Preu
Entrada del Tibidabo
Horaris
11 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà