Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Metro de Barcelona
Foto: Shutterstock Metro de Barcelona

67 hores continuades de servei de metro a Barcelona el pròxim cap de setmana

Entre el 18 i el 20 d'agost TMB posa en marxa una marató de transport públic per cobrir les festes de Gràcia

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Serà el cap de setmana més festiu de l'agost barceloní. No només se celebra el final de les festes de Gràcia, també serà el tret de sortida de les festes de Sants, que comencen dissabte.

Per donar cobertura a tanta festivitat popular, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) reforçarà el seu servei amb una marató de funcionament del metro. A banda de l'habitual nit de dissabte en què el metro roman obert, se suma la nit de divendres 18 al dissabte 19, que també comptarà amb servei ininterromput.

Per tant, seran 67 hores de servei de metro seguides, des de les 5 de la matinada de divendres 18 fins a les 12 de la nit de diumenge dia 20 d'agost. Els horaris afavoriran que els assistents de les festes es puguin desplaçar en transport públic i evitin l'ús de vehicle propi.

Metro
Foto: Vicente Zambrano González

Reforçament de les estacions

La Festa Major de Gràcia serà el punt neuràlgic del pròxim cap de setmana. Per això TMB reforçarà el personal d'atenció, seguretat i neteja de les estacions més pròximes a la celebració. Es recomana, per tant, fer servir les següents estacions si teniu pensat visitar la Festa Major de Gràcia.

L3 – Diagonal, Fontana, Lesseps
L4 – Verdaguer, Joanic
L5 – Diagonal, Verdaguer

Es recorda també als usuaris de l'L4 que planifiquen els seus recorreguts en funció dels talls que encara afecten determinades parades del tram Barceloneta – Verdaguer. S'habilitarà un servei de llançadora addicional per cobrir la demanda entre les parades tallades.

NO T'HO PERDIS: on veure la final del Mundial de futbol femení

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat