Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Basilica,Of,The,Sagrada,Familia,In,Barcelona
© Shutterstock

Així celebrarà la Sagrada Família la finalització de les torres dels Evangelistes

L'esdeveniment també es podrà veure en directe a través de la pàgina web oficial del monument

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Els treballs de l'obra més icònica de Gaudí avancen a bon ritme. El passat mes de setembre la Sagrada Família va celebrar una jornada de portes obertes per celebrar la coronació de les torres evangelistes de Lluc i Marc. Mesos després, el monument més emblemàtic de la ciutat celebra que les altres dues, les de Joan i Mateu, també estan enllestides amb la instal·lació de les figures de l'àliga i l'àngel presidint-les. Malgrat que es preveu que les obres de la basílica finalitzin el 2026, data que coincidirà amb el centenari de la mort de l'arquitecte, aquest dissabte 11 i diumenge 12 de novembre hi haurà diversos actes i activitats per celebrar la finalització de les quatre torres dels Evangelistes.

Figures Sagrada Família
Foto: Sagrada Família

Una trobada castellera

Una de les activitats més assenyalades serà la trobada castellera que tindrà lloc el dissabte 11 de novembre a les 11 hores, davant de la façana del Naixement. Els Castellers de la Sagrada Família seran els amfitrions de l'esdeveniment on participaran altres colles de la ciutat com els Castellers de Sants, els Castellers de Sarrià i la Colla Castellera de l'Esquerra de l'Eixample. A diferència d'altres trobades, aquest cop totes quatre s'aplegaran per representar les quatre torres de la basílica.

Missa de benedicció

El diumenge 12 de novembre a les 17.30 hores, la Sagrada Família acollirà una missa de benedicció que marcarà l'inici de l'enllumenat de les torres. La missa solemne estarà oficiada pel Cardenal Joan Josep Omella i Omella, i concelebrada pel Nunci Apostòlic i els Bisbes Auxiliars de Barcelona.

Enllumenat de les quatre torres

Posteriorment a la missa, es beneiran les quatre torres i cap a les 18.45 hores s'encendran per primer cop en conjunt en un acte públic. A més, si no podeu assistir-hi, podeu seguir l'acte en directe a la pàgina web de la basílica.

NO T'HO PERDIS: El mapa que descobreix el monument més popular de cada país (el d'Espanya és a Barcelona)

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat