Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així d'espectacular lluirà el nou mercat de Nadal del Port Vell

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

La notícia ens va arribar a principis d'octubre i la resposta de la gent van confirmar la nostra sospita, el nou Mercat de Nadal del Port Vell arribava per ser una de les notícies de l'any a la ciutat.

Si fins ara la quota nadalenca del Port Vell es limitava a l'arribada dels Reis d'Orient i la Travessa nedant, a partir d'aquestes festes i coincidint amb el seu 150 aniversari, l'espai viurà una transformació sense precedents.

Comptarà amb tot el que esperem d'un autèntic mercat de Nadal i molt més. Tot i tenir el mar de fons, no hi faltaran les paradetes de fusta al més pur estil tirolès, una zona gastronòmica, un escenari per actuacions i, fins i tot, una gran noria presidirà la fira.

Recreació Mercat de Nadal del Port Vell
FOTO: Port de Barcelona

Des d'un espectacle a càrrec de la Fura dels Baus per inaugurar el mercat el dijous 5 de desembre, passant per un arbre de 31 metres d'altura o un pessebre flotant, seran alguns dels atractius d'aquest nou destí nadalenc de més de 5.000 m2 davant del Portal de la Pau. L'aposta del Port per aquest nou destí nadalenc és total i ara ha avançat fotografies per anar obrint boca.

Recreació pessebre flotant
FOTO: Port de Barcelona
Arbre de Nadal de 31m del Mercat de Nadal del Port Vell
Arbre de Nadal de 31m del Mercat de Nadal del Port Vell
FOTO: Port de Barcelona

NO T'HO PERDIS: Mercats de Nadal de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat