Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així és el passaport barceloní per visitar monuments amb descomptes i regals

El passaport 'La ruta de Barcelona' l'han impulsat quatre atraccions turístiques de la ciutat i està pensat per al públic familiar

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Hi ha ganes de trepitjar teatres, cines i museus. Les portes de la cultura reobren amb cautela, precaucions i més promocions que mai. Els mesos de tancament que ens precedeixen han portat a uns nivells d'espectadors i visitants inèdits i cal remuntar un sector tocat i al límit.

És per aquest motiu que museus com el MNAC i monuments com la Sagrada Família entomen la norma normalitat amb promocions i entrades gratuïtes. Alguns altres, en canvi, han decidit confiar amb l'expressió de "la unió fa la força" i han impulsat el passaport 'La ruta de Barcelona', un circuit cultural i de lleure que inclou quatre atraccions turístiques amb preus especials i obsequis.

Com si es tractés d'un passaport o un carnet de fidelitat, 'La Ruta Barcelona' vol dinamitzar el teixit cultural i compensar aquells visitants que ho fan possible amb regals i preus especials. Aquest passaport inclou els següents equipaments:

- Barça Stadium Tour & Museum

- La Pedrera-Casa Milà

- L’Aquàrium de Barcelona

- Recinte Modernista de Sant Pau

Barça Stadium
Barça StadiumFOTO: FC Barcelona

Com s'aconsegueix el passaport? És ben senzill, en la primera atracció turística que vagis has de demanar-lo i, a partir d'aquí, comprar les entrades amb el preu especial de 'La Ruta Barcelona' i mostrar-lo quan hi accedeixis, allí te'l segellaran i t'obsequiaran amb un regal per a la família. La Pedrera regala una guia fotogràfica de l’edifici, a L’Aquàrium un record del 25è aniversari de l’equipament, a la visita al Barça Stadium Tour els visitants rebran el llibre-guia del museu del Barça gratuït o un conte infantil, i al Recinte Modernista de Sant Pau un kit d’activitats per a nens.

Es lliurarà un passaport per a cada família i el termini per segellar les 4 visites acaba el 15 de desembre de 2020. Un cop completat el circuit, 'La Ruta Barcelona' té un últim detall en forma d'experiència exclusiva per a quatre persones.

• En el cas del Barça Stadium Tour & Museum es podrà gaudir d’una visita guiada extra + 2 entrades a la pista de gel, per persona.

• A La Pedrera - Casa Milà serà una visita guiada nocturna "La Pedrera Night Experience" amb 'videomapping' al Terrat dels guerrers i una copa de cava.

• L’Aquàrium Barcelona oferirà un Premium Pass, que permet l’accés a la zona tècnica de l’aquari i una visita guiada de la mà d’un guia expert.

• I en el cas del Recinte Modernista de Sant Pau es podrà gaudir d’una visita inèdita nocturna i del nou espectacle nadalenc.

Aquesta iniciativa conjunta i pionera a la ciutat ja està en marxa. Més informació de 'La Ruta Barcelona' i els preus especials de les entrades en el següent enllaç.

NO T'HO PERDIS: 300 restaurants a Barcelona a meitat de preu, sense lletra petita!

Últimes notícies

    Publicitat