Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sala Nimura a Raima
Foto: Sala Nimura

Així és Nimura, l'espai secret (amb terrassa) dins la papereria més gran d'Europa

La sala, situada a l'últim pis de Raima, acull tallers artístics, presentacions de llibres i actuacions musicals que donen veu a artistes locals

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Un espai molt especial s'amaga dins de Raima, la papereria més gran d’Europa, al Gòtic. ‘Nimura’ és un espai sociocultural que dona la benvinguda a artistes, creatius i curiosos que volen endinsar-se una mica més dins el món de Raima.

Situat a la quarta planta de la botiga, està pensat per acollir tota mena d’esdeveniments i potenciar l’art local: presentacions de llibres, activitats pictòriques, actuacions musicals… Aquesta sala polivalent fusiona l’art i la música dels principals artistes de la ciutat i dona veu als creadors emergents que s’estan fent un nom dins l’escena artística barcelonina.

Sala Nimura a Raima
Foto: Laia Jordà

D'estil retro i ambient acollidor, Nimura també compta amb un bar amb terrassa, un privilegiat rooftop on us podreu relaxar i desconnectar del soroll de la ciutat. Abans d’entrar, però, cal fixar-s'hi en una paret amb obres fetes per artistes locals com en Xupet Negre. És “una petita galeria dedicada a artistes de Barcelona, és com un petit altar a l’art de la ciutat”, explica en Nil Muntané, de la segona generació de Raima.

Sala Nimura a Raima
Foto: Laia Jordà

A cada planta de Raima tot està col·locat pensant en els detalls, i Nimura no és diferent. No us en desvetllarem tots, però volem destacar una iniciativa que dona molt de joc quan la gent la veu. En una paret abans d’entrar a la terrassa, hi ha un lloc reservat perquè músics, pintors, cantants i solters deixin el seu contacte. “És sorprenent la quantitat de gent que ha trobat feina i l’amor en aquesta paret” assegura en Nil. Una idea que desprèn l'essència de Nimura de fusionar diferents tipus d’art en un sol espai.

Sala Nimura a Raima
Foto: Nimura

 

Si voleu anar-hi, a l’agenda de febrer hi ha activitats per a tots els gustos; l’exhibició i performance ‘The ways of love’ el pròxim 17 de febrer a les 18 h; el taller d’art ‘Lettering: colors i degradats’, el 21 de febrer a les 18 h i la nit de micròfon obert el 24 de febrer a les 19 h. Nimura ofereix una oportunitat de gaudir del talent d’artistes locals en una de les botigues més emblemàtiques de la ciutat.

NO T'HO PERDIS: Les botigues més boniques de Barcelona

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat