Notícies

Així és Nimura, l'espai secret (amb terrassa) dins la papereria més gran d'Europa

La sala, situada a l'últim pis de Raima, acull tallers artístics, presentacions de llibres i actuacions musicals que donen veu a artistes locals

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Sala Nimura a Raima
Foto: Sala Nimura
Publicitat

Un espai molt especial s'amaga dins de Raima, la papereria més gran d’Europa, al Gòtic. ‘Nimura’ és un espai sociocultural que dona la benvinguda a artistes, creatius i curiosos que volen endinsar-se una mica més dins el món de Raima.

Situat a la quarta planta de la botiga, està pensat per acollir tota mena d’esdeveniments i potenciar l’art local: presentacions de llibres, activitats pictòriques, actuacions musicals… Aquesta sala polivalent fusiona l’art i la música dels principals artistes de la ciutat i dona veu als creadors emergents que s’estan fent un nom dins l’escena artística barcelonina.

Sala Nimura a Raima
Foto: Laia Jordà

D'estil retro i ambient acollidor, Nimura també compta amb un bar amb terrassa, un privilegiat rooftop on us podreu relaxar i desconnectar del soroll de la ciutat. Abans d’entrar, però, cal fixar-s'hi en una paret amb obres fetes per artistes locals com en Xupet Negre. És “una petita galeria dedicada a artistes de Barcelona, és com un petit altar a l’art de la ciutat”, explica en Nil Muntané, de la segona generació de Raima.

Sala Nimura a Raima
Foto: Laia Jordà

A cada planta de Raima tot està col·locat pensant en els detalls, i Nimura no és diferent. No us en desvetllarem tots, però volem destacar una iniciativa que dona molt de joc quan la gent la veu. En una paret abans d’entrar a la terrassa, hi ha un lloc reservat perquè músics, pintors, cantants i solters deixin el seu contacte. “És sorprenent la quantitat de gent que ha trobat feina i l’amor en aquesta paret” assegura en Nil. Una idea que desprèn l'essència de Nimura de fusionar diferents tipus d’art en un sol espai.

Sala Nimura a Raima
Foto: Nimura

 

Si voleu anar-hi, a l’agenda de febrer hi ha activitats per a tots els gustos; l’exhibició i performance ‘The ways of love’ el pròxim 17 de febrer a les 18 h; el taller d’art ‘Lettering: colors i degradats’, el 21 de febrer a les 18 h i la nit de micròfon obert el 24 de febrer a les 19 h. Nimura ofereix una oportunitat de gaudir del talent d’artistes locals en una de les botigues més emblemàtiques de la ciutat.

NO T'HO PERDIS: Les botigues més boniques de Barcelona

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat