Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Carrer Taulat
Foto: Ajuntament

Així es transformarà aquest carrer emblemàtic del Poblenou

Les obres s'allargaran durant dos anys amb un cost de gairebé 6 milions d'euros

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Barcelona es transforma ràpidament. Hem conegut com seran el nou Port Vell, el Port Olímpic i fins i tot la renovació de l'antiga fàbrica Mercedes-Benz que ja guanya premis d'arquitectura. Poblenou també és objecte de remodelacions, com l'espai de Can Ricart que modificarà 18.000 . Ara és el torn de veure com serà el futur d'una via emblemàtica del barri, en concret de la part més propera a la mar, el carrer Taulat.

Ja han començat les obres per convertir el carrer de Taulat, al districte de Sant Martí, en una via de plataforma única. Els treballs contemplen dues fases, primer el tram del carrer de Taulat comprès entre els carrers de la Llacuna i la rambla del Poblenou i, posteriorment, es faran els treballs entre la rambla del Poblenou i el carrer de Bilbao.

Carrer Taulat
Foto: Ajuntament

El carrer de Taulat es convertirà en un espai més adreçat a la gent i no tant als cotxes. Tot per generar un nou entorn “més agradable, pacificat i amb prioritat per als vianants i les bicicletes”, segons afirma l'Ajuntament. Els treballs compten amb una inversió de 5,9 milions d'euros i s’actuarà en una superfície total de 5.840 metres quadrats. Les obres s'allargaran durant dos anys.

 

NO T'HO PERDIS: així serà el nou parc de l'Espanya Industrial

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat