Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bar Pinotxo
Foto: Bar PinotxoImatge Virtual

Així serà el nou Bar Pinotxo de la Boqueria en la seva nova ubicació

Està prevista la nova obertura per al dia 23 d'octubre amb una festa per amics i clients

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Hem seguit el serial del Bar Pinotxo amb atenció: primer el seu tancament i després l'anunci de la seva reobertura amb litigi pel mig. Ara, el nou capítol s'escriu des del Mercat de Sant Antoni, una nova ubicació per a un nom mític que va formar llegenda durant anys al Mercat de la Boqueria.

Des de la mort el passat abril de Joan Bayén, emblemàtic propietari i dinamitzador de l'establiment, els hereus han tingut una batalla legal pel llegat d'un bar que surt a totes les guies turístiques. Finalment, serà el nebot Jordi Asín l'encarregat de posar en marxa un nou local amb el nom de sempre a una nova ubicació. Serà a la cantonada del Mercat de Sant Antoni, entre els carrers Comte d'Urgell i Tamarit.

També sabem la data d'obertura: el nou Pinotxo estarà disponible a partir del 24 d'octubre, i un dia abans, el dilluns 23, hi haurà una festa per a amics i clients, una celebració per la continuïtat d'un dels bars més estimats de l'imaginari col·lectiu que ara afronta una nova etapa.

Bar Pinotxo
Foto: Bar PinotxoImatge virtua

Pinotxo, als tribunals

Si un jutge no diu el contrari, Jordi Asín és l'hereu del nom emblemàtic, ja que assegura el va registrar fa més de 10 anys. Els nous propietaris de l'antic local situat a la Boqueria, al qui Bayén va vendre el negoci, de moment no estan fent servir el nom original, i l'antic local ara és conegut amb el nom de Mític Bar, a l'espera de la resolució dels conflictes legals.

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat