Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mercat de Sant Antoni
© Maria DiasMercat de Sant Antoni

El Bar Pinotxo de la Boqueria reobrirà al Mercat de Sant Antoni

El nebot de Juan Bayén obrirà un nou Bar Pinotxo al setembre

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Prossegueix la peripècia del Bar Pinotxo. Segons ha publicat Betevé, el nebot del difunt Juan Bayén obrirà un nou Bar Pinotxo al Mercat de Sant Antoni, i serà al setembre. I estarà emplaçat a la cantonada d'Urgell amb Tamarit.

Poc abans de morir, Juanito Bayén va vendre el negoci de la Boqueria al Bar Central en lloc de traspassar-lo al seu nebot, Jordi Asín Bayén. El Bar Central va reobrir el local a l'entrada de la Boqueria un mes després de la mort de Bayén, el març passat.

Bar Pinotxo original a la Boqueria
Foto: TimeOutBar Pinotxo original a la Boqueria

Però una disputa judicial va impedir que la nova propietat utilitzés el nom de Bar Pinotxo. El litigi per la propietat del nom encara s'ha de dirimir, però de moment, Asín Bayén ha aconseguit que hagin rebatejat la barra de la Boqueria amb el nom de Mític Bar.

Segons ha explicat Asín Bayén, el futur Pinotxo de Sant Antoni serà un retorn als orígens: primer, perquè mantindrà la carta del Bar Pinotxo tal com va quedar al mercat central de Barcelona –capipota, cigrons amb botifarra negra, fricandó, mongetes de Santa Pau amb calamarsets...– i segon, perquè el canvi d'ubicació significarà una menor afluència de turistes.

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de cuina catalana de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat