Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pessebre aquàtic de la fira Nadal al Port
Foto: Juanjo Martínez

Així serà la cerimònia d'obertura de la Copa Amèrica a Barcelona

Es preveu que hi actuïn Sílvia Pérez-Cruz i Bad Gyal, i que inclogui un espectacle amb drons i vaixells

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Des que es va anunciar que Barcelona seria l'escenari escollit per acollir la 37a edició de la Copa Amèrica de vela, la ciutat va preparar un pla de transformació. Malgrat que la competició se celebrarà entre l'agost i l'octubre de 2024, Barcelona ja fa uns mesos que es prepara amb la renovació del Port Vell i la creació del primer centre de divulgació de la Copa Amèrica, entre d'altres.

Copa América de vela
America's CupCopa América de vela

A més de rebre la competició vestida de gala, Barcelona també celebrarà una cerimònia d'obertura que no s'estarà de res. Segons ha avançat La Vanguardia, el 10 d'octubre el Port Vell s'omplirà de música, llums i molts vaixells. El que més destacarà, però, serà un far efímer que il·luminarà la Sagrada Família. A més, segons informa el mateix mitjà, es preveu que les cantants Sílvia Pérez-Cruz i Bad Gyal també actuïn a la cerimònia.

L'espectacle comptarà també amb una actuació de drons i efectes lumínics de la mà de l'empresa Flock Drone Art, l'encarregada d'idear el piromusical de La Mercè 2023. Els espectacles de drons ja s'han convertit en un essencial a les grans celebracions de la ciutat, com en la darrera celebració del Cap d'Any, on 470 drons van sobrevolar el cel de l'avinguda Maria Cristina.

La Copa Amèrica a Barcelona

Barcelona va ser escollida com l'escenari per acollir l'esdeveniment esportiu per davant d'altres candidates com Màlaga i Yedda, a l'Aràbia Saudita. Es calcula que la competició tindrà un impacte econòmic a la ciutat de mil milions d'euros i que servirà per donar projecció internacional a Barcelona.

Des de fa uns mesos que alguns dels sis equips que participaran ja han deixat veure alguns dels seus vaixells al Port de Barcelona per iniciar els preparatius. Tot i que la competició començarà el mes d'agost, no serà fins a partir del dia 11 d'octubre que se celebraran les finals de les categories joves, femenina i l'America's Cup Match. 

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat