Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Patinar sobre gel
ShutterstockPatinar sobre gel

Així serà la nova pista de gel d'hivern de Barcelona (a dins d'un recinte històric)

La nostra ciutat tornarà a tenir al voltant del Nadal un espai per al patinatge

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Encara amb altes temperatures, Barcelona ja es prepara per a Nadal. Molts aficionats al patinatge recordaran quan a plaça Catalunya s'instal·lava una pista de patinatge sobre gel, doncs una de les novetats més refrescants de les pròximes festes nadalenques serà poder recuperar aquest costum.

Els amants de lliscar sobre gel hauran d'anar una mica més lluny, però no molt. La nova pista forma part del programa Els Llums de Sant Pau, amb els quals el recinte modernista celebra la campanya de Nadal entre el 21 de novembre i el 14 de gener.

La novetat, com anuncia Betevé, serà la pista de gel que s'ubicarà en el soterrani de l'edifici Convent, un espai fresc que ajudarà a mantenir el gel en perfectes condicions. Els usuaris que la vulguin fer servir hauran de pagar l'entrada normal al recinte més un extra per patinar-hi.


Altres novetats del Nadal a Sant Pau

Com ha sigut tradicional en els darrers anys, la part més espectacular del Nadal al recinte de Sant Pau seran els llums, enguany amb un espectacle nou. També serà especialment cridanera la novetat d'un gran arbre de Nadal de 16 metres.

Recinte Modernista de Sant Pau
Foto: Recinte Modernista de Sant Pau



Els visitants que accedeixen al Recinte Modernista també podran gaudir d'un mercat gastronòmic d'estil nòrdic que permetrà degustar productes. Tot per mantenir o superar la xifra de 400.000 persones que es van reunir en els passats dos anys en les activitats de Nadal.

NO T'HO PERDIS: La festa per a fanàtics de Harry Potter arriba a Barcelona (només un dia d'octubre)

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Últimes notícies

    Publicitat