Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així seran Els llums de Sant Pau d'aquest Nadal

Noves instal·lacions lumíniques, un túnel hexagonal i un planetari immersiu guarniran el Recinte Modernista de Sant Pau

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

L’any passat, el Recinte Modernista de Sant Pau va voler celebrar Nadal amb un recorregut ple d’instal·lacions lluminoses que van omplir d’esperit nadalenc aquest complex arquitectònic de Domènech i Montaner que és Patrimoni Mundial per la UNESCO. 

Llums de Sant Pau
Foto: Michael ClemensBerlin

Ara, que comencem a tenir notícies de com serà el Nadal 2022 a Barcelona —ja sabem, per exemple, que el Passeig de Gràcia estrenarà enllumenat nadalenc o que podrem tastar els millors panettones sense sortir de la ciutat— no és d’estranyar que Els llums de Sant Pau hagin anunciat totes les novetats del recorregut lluminós que tornarà a omplir el recinte modernista durant les festes. 

Els llums de Sant Pau 2022
Giles SmithEls llums de Sant Pau 2022

Del 22 de novembre al 15 de gener, l’Hospital de Sant Pau quedarà guarnit amb noves instal·lacions lumíniques i projeccions a les façanes, estrelles, planetes lluminosos, instal·lacions interactives, música i altres efectes sonors evolvents. A més, l’edifici oferirà els visitants una nova experiència immersiva: dins el recorregut, hi haurà un planetari on caminar entre grans planetes i estrelles. 

Els llums de Sant Pau 2022
Els llums de Sant Pau 2022Recinta Modernista de l'Hospital de Sant Pau

Per això, la segona edició d’Els llums de Sant Pau duu el nom de L’Univers de la Llum. Passejant per aquest planetari, els assistents faran un viatge per conèixer els misteris de l'espai. A l’interior, un espectacle d'efectes làser transportarà el públic a Mart, el planeta vermell, i també hi haurà un túnel hexagonal ple de música i color que farà accelerar o alentir el temps de forma visual i auditiva. El planetari comptarà amb una banda sonora especial.  

Els llums de Sant Pau 2022
Recinte Modernisa de Sant PauEls llums de Sant Pau 2022

L’any passat, Els llums de Sant Pau van rebre més de 210.000 visites i, enguany, tot apunta que el recorregut lluminós tornarà a ser un èxit. Les entrades ja es poden comprar a elsllumsdesantpau.com. Per cert: els amants de l'enllumenat nadalenc tampoc no us podeu perdre l'encesa de llums de Nadal a la ciutat!

Els llums de Sant Pau 2022
Els llums de Sant Pau 2022Recinta Modernista de l'Hospital de Sant Pau

NO T'HO PERDIS: Nadal 2022 a Barcelona: guia completa
Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat