Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Drogueria Rovira
Foto: Drogueria Rovira

Així són la botiga i la cocteleria de Barcelona escollides com els millors comerços de Catalunya

Es tracta del Premi Nacional de Comerç 2022 i també el guardó a l'establiment més innovador

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Sovint hem de parlar de tancaments d'establiments tradicionals, notícies que no ens agrada donar. Per això ens alegrem quan un comerç de tota la vida de la ciutat rep un guardó a la seva trajectòria que, a més, compta amb una dotació econòmica.

La Drogueria Rovira (Madrazo, 127), a Sarrià-Sant Gervasi, ha estat distingida amb el Premi Nacional de Comerç 2022, dotat amb 6.000 euros. Aquest reconeixement, atorgat pel Govern a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda del Departament d'Empresa i Treball, ressalta la trajectòria de l'establiment i la seva "vocació de servei, amb una implicació constant en les relacions entre comerços i entitats del barri".

Amb una trajectòria que es remunta a 1910, la Drogueria Rovira atresora ja la quarta generació de gerents d'una mateixa família. L'establiment centenari ha sabut preservar la seva identitat al llarg del temps, convertint-se en un referent comercial gràcies al seu "assessorament especialitzat i la varietat i qualitat dels seus productes, incorporant-hi fins i tot marca pròpia fins a completar un catàleg de més de 30.000 referències".

La cocteleria més innovadora

D'altra banda, el Premi al Comerç més Innovador, amb una dotació de 2.000 euros, ha estat concedit al Mariposa Negra Bar de Barcelona, inspirat en la novel·la 'Marina' de l'escriptor Carlos Ruiz Zafón. Aquest establiment és un pioner en la creació de gots propis amb tecnologia 3D i ceràmica per als seus còctels d'autor.

Bar Mariposa Negra
Barcelona Cocktail Experience

NO T'HO PERDIS: les millors cocteleries de Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat