Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així sona 'Lo vas a olvidar', l'esperada col·laboració de Rosalía i Billie Eilish

La cançó també posarà la banda sonora al segon especial de la serie 'Euphoria' d'HBO

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Per fi el tema 'Lo vas olvidar' de Rosalía i Billie Eillish veu la llum i ja ressona per tots els racons del planeta. I és que no exagerem si diem que en els 21 dies d'any que portem, aquesta ja és una de les grans col·laboracions del 2021. Cuinat a foc lent i esperat des de fa temps, segurament la pandèmia hi tingui alguna cosa a veure, el tema inaugura un any important per la de Sant Esteve de Sesrovires, que espera estrenar el seu tercer àlbum abans de començar el 2022.

Rosalía arriba amb el 'hype' pels núvols amb una col·laboració que no és l'únic que ens ha regalat en els últims mesos. Abans d'acabar l'any la catalana i The Weeknd ens van il·luminar amb la més que versionada, 'Blinding Lights'. Mesos abans les rotatives es paraven amb la unió explosiva de Rosalía i Bad Bunny amb 'La noche de anoche'.

Ara arriba el duet més anunciat i el que més 'hype' arrossega. I és que des que es coneixen, ja farà més dos anys, les dues cantants no han deixat d'afalagar-se a través de les xarxes. Eilish, el 2019, va arribar a dir de la catalana que era "la dona amb més talent i bella". Des de llavors ha plogut molt i ben poques les pistes sobre el senzill que ara ja sona, per fi, a tot el món. 

Banda sonora d'Euphoria'

Una de les sorpreses que ningú esperava hores abans de l'estrena de la col·laboració és la vinculació del tema amb la sèrie adolescent 'Euphoria' d'HBO. Rosalía ho va anunciar dimecres a les seves xarxes, avançant uns segons del videoclip i la portada del que serà el segon capítol especial de la sèrie.