Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Triquell
Foto: Jordi TurúTriquell

Alfred García, Triquell i Figa Flawas ofereixen concerts gratis al centre comercial La Maquinista

Altres artistes locals com Lau Gibert , Scorpio i Ciao Marina també actuaran els dissabtes del mes de juliol al festival Westfield Music Festival

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

No cal esperar massa per poder veure a uns dels artistes locals del moment en directe i de manera gratuïta a Barcelona. Tots els dissabtes del 8 al 29 de juliol el centre comercial Westfield La Maquinista ofereix actuacions gratuïtes que aposten pel talent local amb artistes com Alfred García o els exconcursants d'Eufòria Triquell Scorpio.


Aquests concerts formen part del festival de música Westfield Music Festival que ha organitzat el centre comercial per impulsar el talent local. La llista dels artistes la completen Lau Gibert, Malmö 040, Figa Flawas, Ciao Marina, Rafa Sánchez i Mercabanda.

A més, abans de les actuacions, també hi haurà un concurs de talents on el guanyador o guanyadora obtindrà un any de contracte amb la discografia Fanàtik Music i l'oportunitat de gravar un videoclip.

La iniciativa ha sorgit de la voluntat de donar veu i descobrir a nous artistes emergents, així com de gaudir durant els quatre dissabtes de juliol de música gratuïta a l'aire lliure. Si sou amants dels festivals, aquesta és una bona opció per gaudir d'una jornada plena de música sense haver de pagar res.

NO T'HO PERDIS: Qui toca gratis a Barcelona? La millor música de franc a la ciutat

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Últimes notícies

    Publicitat