Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ana Belén y Ojete Calor reversionen el clàssic 'Agapimú' (i ens encanta)

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

La situació excepcional que estem vivint mereix, almenys, un 'hit' que ens serveixi d'arxiu històric perquè en el futur, quan l'escoltem, la seva melodia ens recordi aquest moment. Com no se li té por de la cançó de l'estiu, tampoc hem de témer a la cançó d'aquests temps i menys si aquesta és pura positivitat.

Alguns estareu pensant en 'Resistiré' i sens dubte la cançó del Duo Dinámico és la més escoltada aquests dies, especialment per homenatjar els sanitaris. També la cantant Lucía Gil es va marcar el seu propi 'hit'. Però ara, per fi, tenim la cançó que tots ens mereixem i l'hi devem a Ojete Calor, creadors de grans temes 'Viejoven', 'Mocatriz' i 'Tonta Gilipó'.

El duet de còmics ha rescatat un dels èxits dels 80 d'Ana Belén per "llevar esperanza a los corazones en los días oscuros". El videoclip comença amb un missatge que contextualitza els orígens de la cançó d'Ana Belén, alhora que eleva el tema de la cantant i actriu a la categoria de "bàlsam de llum" i "mantra màgic". La interpretació d' Ojete Calor, Ana Belén i un mitjó que fa els cors té lloc per Skype, una de les plataformes que ens estan ajudant a salvar el distanciament aquests dies i amb les que podem proclamar centenars d'agapimús (en realitat, 'Agapi mou'),  que vol dir "amor meu" en grec.



El conjur d'Ana Belén

El que va ser un dels grans èxits de la madrilenya ara, 40 anys després, es transforma en fenomen viral. Amb més de 700.000 visualitzacions a YouTube i sense previ avís, "como la lluvia entra en mi huerto", Ojete Calor han revolucionat les xarxes.

Lector que has arribat fins aquesta línia, és un bon moment per dir-te: 'Agapimú'... molt!

NO T'HO PERDIS: Bad Bunny i la seva nòvia llancen una cançó sobre el respecte al confinament

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat