Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rovaniemi
Foto: @visitrovaniemi

Anar de Barcelona a la ciutat del Pare Noel en un vol directe ja és possible

La companyia de baix cost Vueling ha posat a la venda bitllets per anar a Rovaniemi sense fer escales

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Tot i que encara molts no heu començat les vacances d'estiu, mai és mal moment per començar a preparar les d'hivern. L'Aeroport del Prat està tornant a la seva normalitat després que la pandèmia reduís la seva activitat, sent el segon de l'estat amb més passatgers aquest estiu. Aquest mes d'agost Barcelona tindrà vols directes a la ciutat xinesa de Shenzhen, Seül i altres més destinacions que van ser cancel·lades per la Covid. A més dels vols que estan tornant a operar al Prat, també han sorgit de nous, com és el cas de la proposta de Vueling. La companyia 'low cost' ha posat a la venda vols directes cap a Rovaniemi, a Finlàndia, la ciutat on viu el Pare Noel.

Els bitllets ja estan a la venda, però fins al pròxim 2 de desembre no sortirà el primer avió cap a la casa del personatge nadalenc. A partir d'aquesta data, cada dimecres i cada dissabte fins al 13 de gener sortiran dos avions que connectaran Barcelona amb la ciutat finlandesa sense haver de fer les eternes escales. Vueling és una companyia coneguda per ser una de les més econòmiques, i tot i que els bitllets per visitar al Pare Noel són més econòmics de l'habitual, continuen picant la butxaca.

Aquesta nova ruta és una oportunitat única per viure una experiència màgica vivint el pur esperit nadalenc envoltats de la bellesa de Finlàndia. Fins ara, arribar a Rovaniemi des de Barcelona era un viatge que, en molts casos, durava més de 24 hores, amb el nou enllaç aquest trajecte es redueix a poc més de quatre hores. A més de visitar la capital de Lapònia, si teniu sort també podreu presenciar les impressionants aurores boreals.

NO T'HO PERDIS: Aquest és el país més segur del món per viatjar

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat