Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mural La Casa de Carlota
Foto: Germán Rigol

Apareix a Glòries un mural de més de 300 metres quadrats en suport de la diversitat al món laboral

L'obra està signada per La Casa de Carlota, Barcelona +B i una vintena d'organitzacions més per promoure la inclusió a la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Després del mural en suport a la selecció femenina de futbol i del de Pedro Sánchez i Carles Puigdemont fent-se un petó, Barcelona s'ha llevat amb una nova obra d'art urbà. Davant la Torre Glòries s'ha desplegat un mural de més de 300 metres quadrats que reivindica la inclusió de la diversitat en el món laboral. 'Diversity' és el nom de l'obra signada per La Casa de Carlota, el primer estudi de disseny del món que compta amb professionals amb discapacitat dins el seu equip.

Mural La Casa de Carlota
Foto: Germán Rigol

Per poder tirar endavant la iniciativa, han col·laborat amb Barcelona+B i amb més d'una vintena d'organitzacions que reclamen a les empreses de la ciutat que generin oportunitats laborals no excloents. Aquest és el motiu pel qual han escollit el districte del 22@ per col·locar el mural, una zona que concentra una gran part del teixit empresarial barceloní.

Aquesta acció ha donat el tret de sortida a la campanya Treballem+B, impulsada per Barcelona+B, que busca sensibilitzar a la població sobre la inclusió a les empreses. Al manifest que han publicat assenyalen que volen potenciar una ciutat que "celebri el talent de la seva ciutadania amb la diversitat social que la caracteritza". El comunicat ja ha estat signat per més de vint empreses col·laboradores, que han animat més companyies a unir-s'hi a través de la pàgina web de la iniciativa.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat