[title]
El Time Out Fest 2025, el festival gastronòmic de Time Out Barcelona, no només us porta una dotzena de plats d'alguns dels millors xefs de Catalunya –recordem que en l'alineació d'enguany hi ha tres xefs Michelin– sinó que ofereix un ampli ventall d'activitats gratuïtes, sobretot gastronòmiques: tallers i tastos gratis pensats perquè tothom pugui participar, aprendre i gaudir, independentment dels seus coneixements previs. També hi haurà activitats infantils gratuïtes, per descomptat.
I aquesta és un caramel·let: gràcies a la col·laboració de Corberó, Sergi Palacín, xef del restaurant Hiu de Cambrils –i un dels cuiners de Catalunya que més la toca, a l'hora d'agermanar la cuina catalana amb la del sud-est asiàtic– us ensenyarà a cuinar un dels seus plats més icònics. El diumenge 25, d'11.30 a 12, a la terrassa del festival, us ensenyarà a cuinar una tartaleta de sardina fumada amb textures de blat de moro i bunyol de careta de porc char siu. Brutal. I el millor de tot és que, després de la classe, us podreu menjar el plat! Serà el segon cop que es faci el taller: el dia anterior s'haurà portat a terme la mateixa activitat per a influencers. O sigui que si estàs atent a xarxes, ja sabràs el que t'espera.
La terrassa té capacitat per a una seixantena de persones, i s'hi podrà apuntar totes les persones que acudeixin a la cita, per ordre d'assistència fins a completar aforament.