Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Estimar (Born)
Scott ChasserotEstimar (Born)

Aquest és el restaurant de Barcelona triat pels Rolling Stones per fer un tiberi de peix

Mick Jagger va escollir un conegut restaurant del Born per sopar després del partit del Barça

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Ja sabíem que els Rolling Stones anaven amb el Barça en el clàssic de dissabte. Els blaugranes van lluir al partit una samarreta amb els icònics llavis que fan d'emblema al grup britànic. No els va servir d'amulet, ja que el conjunt barceloní va perdre el partit. El contratemps esportiu, però, no va impedir que ses satàniques majestats anessin a completar la vetllada amb un gens menyspreable tiberi.

En concret, es va poder veure al líder de la banda, Mick Jagger, acudir a un conegut restaurant del Born freqüentat per altres 'celebrities' com Hillary Clinton, que hi va sopar el juny passat. Es tracta d'Estimar el restaurant on el xef Rafa Zafra ret homenatge a la millor matèria primera procedent de Roses. Es tracta d'un petit local a prop de Santa Maria del Mar d'essència marinera i ambient familiar.

Tant és així que en el gran tiberi de Jagger a Barcelona es va servir un menú format per gambes (de Roses, esclar), escamarlans i peix a la brasa, amb unes torrades amb mantega i caviar que van servir de complement. En acabat, el cantant es va fer una foto amb l'equip del restaurant i ningú semblava massa trist per la derrota blaugrana. Un festí de peix com aquest espanta qualsevol pena.

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat