Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Café de especialidad
Foto: Shutterstock

Aquest quiosc del passeig de Gràcia oferirà cafè gratis (només durant dos dies)

Sota el lema 'emocions per sempre' la campanya regalarà el 'Valentine's latte' amb un suplement vitamínic

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

S'acosta el 14 de febrer i com cada any, milers de persones celebraran l'amor amb les seves parelles i éssers estimats pels carrers d'arreu del món. Tot i que a Barcelona som més de Sant Jordi, la ciutat també s'omplirà d'activitats on els cors i les demostracions d'amor seran les protagonistes. Algunes d'aquestes iniciatives, però, començaran uns dies abans per preparar l'ambient, com és el cas de la de Good News. El quiosc de la marca a Passeig de Gràcia oferirà cafè gratis aquest divendres 9 i dissabte 10 de febrer per promoure que l'amor de veritat es viu cada dia.

La 'startup' de cafè celebrarà Sant Valentí amb una col·laboració amb Sephora, una de les empreses de cosmètica més importants del món. Ambdues companyies s'han unit sota el lema 'emocions per sempre' en una iniciativa que personalitzarà el quiosc de Passeig de Gràcia i el de Madrid, a Santa Bárbara, on regalaran a tothom que s'apropi el 'Valentine's latte', un cafè amb aroma a vainilla que anirà acompanyat del suplement vitamínic 'glow', que es pot trobar a les botigues de la marca francesa de cosmètica.

Good News
Foto: Good News

Aquest no és el primer cop que Goodnews regala cafè gratis. La companyia va celebrar les seves obertures de Travessera de Gràcia, 101, i del carrer Major de Gràcia, 107, amb un cafè gratis de la seva carta durant una setmana: el Caramel latte, l'Iced latte, el Chocolate latte i el que podreu tastar aquest Sant Valentí, el Vanilla latte.

Sant Valentí a Barcelona

Si sou dels que celebreu Sant Valentí a Barcelona, teniu moltes opcions per celebrar el dia dels enamorats sense sortir de la ciutat. Mostrar el vostre amor amb un sopar romàntic a un dels millors restaurants íntims de la ciutat sempre és un pla perfecte per a una nit especial. Durant el dia, també podeu visitar un dels museus i galeries de Barcelona o alguns dels llocs roses de la ciutat que, al costat del vermell, és un dels colors més representatius de l'amor.

NO T'HO PERDIS: 25 hotels romàntics de Catalunya que no et pots perdre

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Sant Valentí

    Últimes notícies

      Publicitat